Valencia - Arsenal 9.5.2019, Valencia tarvitsee ainakin kaksi maalia

Arsenal teki avausottelussa kolme maalia ja Valencia yhden. Nyt sitten katsotaan kumpi jatkaa, ja se ei taida ratketa puolustamalla.
Valencia - Arsenal
May 09,2019
22:00

Arsenal johtaa Valenciaa ensimmäisen osaottelun jälkeen 3-1. Arsenalin Aubameyang teki Lontoon ottelussa viimeisen maalin yliajalla, ja se saattaa osoittautua vielä arvokkaaksi kassiksi.

Valencialla on vielä paljon mahdollisuuksia, mutta sen pitäisi saada a-peliä kehiin, että mikään onnistuu. Joukkue on parin ottelun päässä Eurooppa-liigan voitosta ja paikasta ensi kauden UCL-peleihin, ja La Ligassakin sillä on vielä pienehköt mahdollisuudet nousta top neloseen ja sitä kautta Mestareiden liigaan.

Valencia ei ole viime kierroksilla oikein saanut tulosta aikaan. Viikonloppuna se kukisti Huescan liigapelissä vieraskentällä 6-2, mutta tätä ennen Valencia oli hävinnyt kolme ottelua. Ennen häviötä Arsenalin Emiratesilla Valencia otti neniin kotikentällä Eibarilta ja vieraissa Atletico Madridilta.

Valencia on aikaisemmin kaudella puolustanut hyvin, mutta viime viikkoina tämä on pettänyt. Kaiken kaikkiaan Valencia on päästänyt La Ligassa yhtä vähän maaleja kuin Barcelona, mutta nyt sillä on menossa seitsemän ottelun putki ilman nollapeliä. Europeleissä Valencia on pitänyt viimeisissä viidessä ottelussa vain kerran nollan.

Emeryllä tilinteon hetki

Arsenal lähtee varmasti odottamaan, että Valencia tekee hyökkäysinnossaan virheen. Ja jos Arsenal tekee kaksi kassia, niin sitten Valencian pitäisi tehdä viisi.

Valencian päävalmentaja Marcelino ei varmaan juurikaan tee vaihtoja joukkueeseen, joka viikonloppuna teki kuusi kassia Huescan verkkoon. Tämä tarkoittaisi sitä, että Valencialla olisi neljän puolustuslinja.

Unai Emery näytti jo hetken siltä, että hän olisi mies nostamaan Arsenalin aivan kärkeen, mutta nyt tämän kauden menestys ei välttämättä ole Wengerin kausia parempaa. Jos Arsenal menee ja voittaa Eurooppa-liigan, niin se olisi iso plussa Emeryn avauskaudella, mutta jos tämä menee pieleen ja joukkue jää Valioliigassa top neljän ulkopuolelle, niin sitten kausi on paha pettymys.

Vielä muutama viikko sitten pääsy Valioliigasta ensi kauden Mestareiden liigaan oli Arsenalin omissa käsissä, mutta vain yksi piste neljästä viime ottelusta on ollut paha notkahdus.

Eurooppa-liigassa Arsenal on kakkossuosikki mestariksi, Chelsea on ykkönen. Arsenalin mestaruuskerroin on Betssonilla 2.90, Chelsean on 1.90.

Arsenalin ongelma Wengerin aikoina oli puolustuspäässä ja sama on tilanne nytkin. Joukkue antaa vastustajille aivan liikaa maalipaikkoja. Emeryn onneksi Aubameyang ja Lacazette ovat kärkipäässä taas pelanneet paremmin. Arsenalin viidessä viime ottelussa kaksikko on tehnyt viisi maalia.

Koscielny taitaa olla taas pelikunnossa, ja hänen paluunsa puolustukseen on vahvistus Arsenalille. Emery laittanee Cechin maalille Lenon sijasta.

Valencian mahdollinen avaus: Neto; Piccini, Gabriel, Garay, Gaya; Wass, Parejo, Coquelin, Guedes; Mina, Moreno

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech; Mustafi, Sokratis, Koscielny; Maitland-Niles, Guendouzi, Xhaka, Kolasinac; Iwobi; Aubameyang, Lacazette

 

Valencia on ottelun suosikki, kuten on myös yli 2.5 maalia betsi. Valencia ei pakittele, sen täytyy tehdä ainakin kaksi kassia. Vaikea nähdä, että tästä asetelmasta ja näillä puolustuksilla maalit pysyisivät puhtaana. Yli 3.5 maalia saa Betssonilta kertoimeksi 2.45, ja sitä voi pienellä kokeilla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä