Valencia - Atletico Madrid 20.8.2018, Atletico voitti jo Super Cupin

Joukkueet on taas huipulla, Atletico Madrid ja Valencia pelaavat kumpikin tällä kaudella Mestareiden liigaa. Atletico ehti jo nitistää paikallisvastus Realin.
Valencia - Atletico Madrid
Elokuu 20,2018
21:00

Espanjan La Ligan viime kauden kakkonen Atletico Madrid aloittaa uuden kauden Valencian kotikentällä. Kumpikin joukkueista pelaa myös tämän kauden Mestareiden liigaa. Valencia oli viime kaudella sarjanelonen kuusi pistettä Atletico Madridia perässä. Viime kausi oli perinteiselle Valencialle hyvä kahden heikomman jälkeen. Atletico Madrid voitti keväällä myös Eurooppa-liigan. Viime kaudella Valencian kentällä syyskuussa joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin. Madridissa Atletico voitti helmikuussa 1-0. 180 minuutissa viime kaudella joukkueet saivat siis vain yhden maalin aikaan.

Valencia kyllä ehdottomasti kuuluu La Ligan kärkipäähän. Se on voittanut mestaruudenkin niin hiljattain kuin keväällä 2004. Viime kaudella Marcelinon manageroima Valencia aloitti mainiosti, mutta pikku hiljaa vauhti hiipui ja se putosi pois mestaruustaistosta. Se oli kuitenkin koko kauden sarjan kärkitiloilla.

Viime kausi oli hyvä Valencialle, mutta seurajohto on lähtenyt hakemaan vielä parempaa kesän siirtomarkkinoilta. Vahvistusta ryhmä kyllä tarvitsee siksikin, että joukkue pelaa nyt myös europelejä. Valencia hankki kesällä kolme kovaa kärkimiestä, Batshuayin, Gameiron ja Cheryshevin. Puolustukseen joukkue sai Piccinin ja Diakhabyen, ja keskikentälle Wassin ja Kondogbian. Kauden alussa joukkue lienee kuitenkin ensin sama kuin viime kaudella. Uusia miehiä nousee avaukseen sitten kun nämä ovat valmiita.

Atletico Madrid aloitti kauden UEFA:nSuper Cupilla, ja sen perusteella joukkueella menee hyvin. Se voitti Super Cupissa paikallisvastus Real Madridin 4-2, poikkeuksellisen paljon maaleja Diego Simeonen joukkueelta. Ottelu meni jatkoeriin, kun varsinainen peliaika oli 2-2. Diego Costa teki varsinaisen peliajan molemmat maalit. Hyvä kausi epätasaiselta ja ajoittain kiukuttelevalta Costalta olisi kova juttu Atleticolle.

Manageri Simeone oli Super Cupissa ”pelikiellossa”, mutta eipä se mitään merkinnyt. Atleticon joukkue Realia vastaan oli lähes kovin mahdollinen, muutamalla paikalla oli kakkosvaihtoehto. Savic aloitti topparina Gimenezin tilalla ja Hernandez oli vasemmalla laidalla Filipe Luisin tilalla. Atleticon suurin hankinta kesällä oli Valioliigan suurjoukkueidenkin havittelema Lemar. Lemar pelasi keskikentän oikealla laidalla, mutta ei ollut erityisen häävi. Joukkueen tähtipelaaja Griezmannkin oli vielä heikonlainen. Hernandez on tänään pelikiellossa ja Luis Filipe tullee taas avaukseen.

Valencian mahdollinen avaus: Neto – Piccini, G.Paulista, Garay, Gaya – Kondogbia, Soler, Parejo, Wass – Rodrigo, Santi Mina

Atletico Madridin mahdollinen avaus: Oblak – Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis – Rodri, Koke, Saul Niguez, Lemar – Griezmann, D. Costa

 

 

Atletico Madrid on ottelun suosikki vetomarkkinoilla, vaikka se pelaa vieraissa. Unibetilla kertoimet ovat 3.15 – 3.20 – 2.45. Lukemat eivät aivan ole kohdallaan, ei joukkueiden ero niin paljoa ole. Kyllä Valencian kentällä ottelun pitäisi ollla tasaväkisempi. Valencia +0.5 Unibetin kertoimella 1.58 kelpaa vetokupongille. Pieni kerroin, mutta ei Atletico voita liki neljä kertaa kymmenestä.

Aseta vetosi