Valioliiga 20.7.2020 - Brighton - Newcastle/ WWFC-CPFC moniveto ja kertoimet

Brightonin kentällä pelataan tarkka matsi, kun kotijoukkueelle riittää yksi piste sarjapaikan säilyttämiseen. Wolverhamptonissa saatetaan tehdä useampikin maali, vierailija Crystal Palacekin osaa laittaa palloa maaliin. Nyt on hyvä tilaisuus rakentaa kahden matsin moniveto ja saada sille kerrointa melkein 150.00!
Valioliiga 20.7.2020 - Brighton - Newcastle/ WWFC-CPFC moniveto ja kertoimet
Heinäkuu 20,2020
20:00

Valioliiga: Brighton – Newcastle / Wolves – Crystal Palace

Amex Stadium, Brighton, Englanti / Molineux, Wolverhampton, Englanti

Valioliigan viimeiset ratkaisut

Maanantaina Valioliigassa pelataan kolme matsia, ja niistä voi rakentaa moniveto-tuplan, josta saa komean kertoimen. Illan ottelut tulosveto-tuplaan ovat Brighton vastaan Newcastle sekä Wolverhampton vastaan Crystal Palace.

Brightonissa pelataan ensin, ottelu alkaa Suomen aikaa kahdeksalta illalla. Kotijoukkue Brightonilla on vielä teoreettisen mahdollisuudet pudota, mutta se vaatisi sitä, että Aston Villa voittaisi kaksi seuraavaa otteluaan todella suurinumeroisesti eikä Brighton saisi enää pistettäkään. Vierasjoukkue Newcastle on jo kuivilla.

Kumpikin joukkueista on hävinnyt paljon viime kierroksilla, mutta vastukset ovat olleet kovia. Kumpainenkin on hiljattain kohdannut muun muassa Manchester Cityn.

Brightonille riittää sarjapaikkaan tasapeli, eli se lähtee varmasti pelaamaan tarkkaa puolustusta eikä ota mitään riskiä ennen kuin on pakko.

Newcastlella ei ole mitään panosta. Se vain pelailee ja odottaa kesälomaa. Ammattilaiset eivät lähde kentälle löysäilemään, mutta kyllä Newcastlelta puuttuu se viimeinen terä matseista. Vastustajaa ei prässätä niin kovaa kuin vielä muutama kierros sitten, eivätkä virheet paina mielessä niin paljon.

Maanantain Moniveto 20.7

Newcastlen kokoonpanossa aukkoja

Brightonin joukkue on melko hyvässä iskussa. Puolustuksesta puuttuu Webster, ja vielä Alzate sekä Izquierdo ovat sairastuvalla, mutta muuten joukkue on kunnossa. Kentällä on varmasti taisteleva joukkue, joka haluaa illalla matsin jälkeen kohottaa lasin sarjapaikan kunniaksi.

Newcastlella on puolustuksessa paljon poissaoloja, kun Lascelles, Schar, Lejeune ja Clark ovat kaikki sivussa. Keskikentältä sivussa ovat Hayden ja Longstaff, Saint-Maximinin pelaaminen on epävarmaa.

Kumpikin joukkueista olisi hyvin tyytyväinen tasapeliin. Unibetin tulosvedossa 1-1 -tulosesta saa kertoimeksi 6.50. Siitä aletaan rakentamaan kunnon kuponkia.

Brighton toki kotonaan maalin Liverpooliakin vastaan, ja Arsenalin verkkoon kaksi. Varovaisemmalla pelillä yksi maalin on hyvä veikkaus.

Wolverhamptonin ja Crystal Palacen ottelu alkaa illalla Suomen aikaa kello 22.15. Wolvesilla on matsissa panosta. Se hakee vielä paikkaa ensi kauden Eurooppa-liigaan. Palace odottelee jo kesälomien alkua.

Wolves on viime aikoina ollut keskinkertainen joukkue. Kuudesta viime matsista se on voittanut kolme. Palace taas on ollut umpikehno, sillä on alla kuuden tappion putki ja niissä on omiin mennyt peräti 15 kertaa.

Viimeksi Manchester Unitedia vastaan Palace oli parempi, mitä loppulukemat 0-2 antavat ymmärtää. Se oli hyvin lähellä saada rankkarin ennen kuin United oli tehnyt ensimmäistä ja Palace laittoi jo yhden maalin tappiolla pallon Unitedin verkkoon, mutta se tuomittiin hiuksen hienosti paitsioksi. Palace siis osaa hyökätä, mutta peräpää vuotaa. Siitä idea tulosvedon puolelle.

Komea yhteiskerroin!

Kummallakaan joukkueella ei ole kummoisia loukkaantumishuolia. Palacelta puuttuu kärkimies Benteke, mutta hän ei ole aikoihin ollut häävi pelimies. Laitapakki van Aarnholtkin on sivussa.

Wolvesin puolella ovat ilmeisesti kaikki avainpelaajat kunnossa.

Wolves saa vetomarkkinoilla voittokertoimeksi liian vähän, vain noin 1.50. Tulosvedon puolellakin sen voittolukemat saavat kovin pieniä kertoimia. Palacella jäi hampaankoloon United -matsista, nyt se voi kuitata tämän ilman paineita. Pelataan hieman Wolvesia vastaan, ja laitetaan lapulle tulos 2-2, kerroin on Unibetilla komea 23.00.

Palace teki kaksi viikkoa sitten Chelsean verkkoon kaksi maalia, ja Unitedia vastaan sillä oli pallo maalissa ja rankkari melkein hankittuna, eli sekin oli melkein kaksi maalia. Wolves on viidessä viime kotimatsissa tehnyt seitsemän kassia, eli sekin osaa hyökätä.

Unibetin monivetotuplaan tuloksiksi Brighton – Newcastle 1-1 ja Wolves – Crystal Palace 2-2, yhteiskerroin näille kahdelle on 149,50. Eli kun kaksikymppiä sijoittaa tähän, niin aamulla saattaa pelitili olla kasvanut 2990 eurolla!

Moniveto -tupla Unibetille!

Brighton – Newcastle 1-1 kerroin 6.50 ja Wolves – Crystal Palace 2-2 kerroin 23.00. Nämä yhteen on 149.50.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä