Keskiviikkona 3.1. ainoassa Valioliigan pelissä kohtaavat Arsenal ja Chelsea

Kova Lontoon paikallinen, kumpi joukkueista vie?

Valioliigafaneilla on nyt kissanpäivät. Keskiviikkona herkkua tarjoilevat paikallisvastustajat Arsenal ja Chelsea ja tarjollahan on todellinen kuuden pinnan peli ainakin sarjasijoitusten perusteella. Kertoimet ovat Chelsealle lievästi kallellaan, mutta ottelu voi päättyä ihan hyvin kotijoukkueen voittoon tai tasapeliin. Yksi asia on varma, pisteistä tullaan käymään kova kamppailu.

Arsenalin kotipelit ovat tällä kaudella sujuneet varsin mallikkaasti, 10 ottelusta se on hävinnyt vain yhden ja tasapelisarakkeessakaan ei ole kuin yksi täppä. Maaliero näissä peleissä on 25 – 10, joten vieraat ovat keskiarvoisesti tehneet yhden maalin Arsenalin nuottaan siinä missä isännät ovat paukuttaneet 2,5.

Karim Benzema Arsenaliin? Ei jos kirstun pohjalla ei ole kuin tuo summa.

Tämän perusteella matsiin voisi heitellä 2,3 – 0,1 maaleja tulosvetoon, mutta Chelsealle täytyy antaa myös saumat. Chelsea ei kauden 10 vierasmatsissa ole päästänyt kuin 7 maalia, joten kolme tai jopa kaksikin maalia Arsenalilta voisi olla iso odotus. 1-1 voisi olla hyvä lähtökohta, Arsenalin isännöimien otteluiden perusteella ei mikään yllätys jos päädyttäisiin vähämaaliseen tasuriin.

Arsenal – Chelsea, Lacazette – Morata

Molemmilla riittää mainioita pelureita rosterissa ja yksi mielenkiintoisimmista vetojutuista tähän peliin on ehdottomasti maalintekijäveto. Pienemmät kertoimet ovat tietenkin kärkimiehillä Lacazette – Morata, mutta kärjen takana Sanchez, Welbeck, Hazard osaavat myös maalinteon. Chelsealla on myös erinomaiset laiturit Zappacosta ja Alonso, joista etenkin jälkimmäinen on niitannut tällä kaudella pari upeaa vaparimaalia.

Arsenalin kokoonpano voisi olla tätä luokkaa:

Cech – Mustafi, Mertesacker, Chambers – Maitland-Niles, Xhaka, Elheny, Bellerin – Welbeck, Sanchez – Lacazette

Chelsean kokoonpano voisi olla oletuskokoonpanossaan:

Courtois – Rüdiger, Christensen, Azpilcueta – Alonso, Bakayoko, Kanté, Fabregas – Zappacosta – Hazard, Morata.

Näin värikäs matsi saatiin aikaiseksi viime kauden FA-cupin finaalissa, mitä on tulossa tänään?

Arsenalin kokoonpano voisi olla tätä luokkaa: Cech – Mustafi, Mertesacker, Chambers – Maitland-Niles, Xhaka, Elheny, Bellerin – Welbeck, Sanchez – Lacazette Chelsean kokoonpano voisi olla oletuskokoonpanossaan: Courtois – Rüdiger, Christensen, Azpilcueta – Alonso, Bakayoko, Kanté, Fabregas – Zappacosta – Hazard, Morata.

Aseta vetosi