Valioliiga: Arsenal - Crystal Palace 14.1.2021 klo 22.00

Arsenal on viime kierroksilla hieman piristynyt, mutta vastukset eivät ole olleet kummoisia. Palace taas on alisuorittanut, mutta eiköhän Hodgson osa korjata tilanteen.
Arsenal - Crystal Palace
tammikuu 14,2021
22:00

Valioliiga: Arsenal – Crystal Palace

Emirates, Lontoo, UK

Kertoimet (Unibet): 1.65 – 4.00 – 6.00

Arsenal on sille harvinaisessa kolmen liigavoiton putkessa. Tähän päälle se otti vielä viikonloppuna FA Cupissa Newcastlesta 2-0 -voiton, joten hieman valoa näkyy nyt Pohjois-Lontoossakin.

Crystal Palace on pahassa jamassa. Edellisen maaottelutauon jälkeen se on voittanut liigassa vain kehnot West Bromwichin ja Sheffield Unitedin. Mahalasku oli 0-7 -kotitappio Liverpoolille. FA Cupissa Wolves pudotti Palacen.

Arsenalin piristymisestä ja Palace vaisusta jaksosta huolimatta joukkueet ovat sarjataulukossa kumpikin keskivaiheilla, Arsenalilla on vain yksi piste enemmän.

Arsenalin käännekohta oli tapaninpäivän Chelsea -ottelu, jonka se voitti hyvin nuorella kokoonpanolla 3-1. Tämän jälkeen se on voittanut heikot Brightonin ja West Bromwichin yhteismaalein 5-0.

Palace -matsin jälkeen se pelaa liigassa kotonaan kurjassa kunnossa olevaa Newcastlea vastaan, joten tässä nyt sitten olisi Arsenalille paikka nousta sarjataulukossa komeasti ylemmäs.

Lontoon paikallismatseissa Arsenal on tällä kaudella ollut hyvä. Se on ottanut enemmän pisteitä lontoolaista joukkueilta kuin mikään muu joukkue. Arsenal on voittanut kauden neljästä paikallismatsista kolme.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Arsenalin ja Crystal Palacen kokoonpanot

Roy Hodgsonin valmentama Palace on parhaimmillaan kurinalainen joukkue, joka on osannut pelata Arsenalia vastaan. Neljään viime matsiin Palace ei ole hävinnyt Arsenalille.

Palace on usein viime kausina ollut vuoristoratajoukkue, ja sitä se on ollut tälläkin kaudella. Nytkin se on tilanteessa, että keväällä se voi olla pelaamassa paikasta Euroopan kentille tai tapella putoamista vastaan.

Arsenalin kesän kallis hankinta ei ole pelannut joulukuun jälkeen, mutta nyt hän voisi tulla mukaan vaihtopenkin kautta. FA Cupin ottelussa Newcastlea vastaan Arsenalin manageri Mikel Arteta toi kentälle vaihtomiehiä, mutta nyt avaus lienee aikalailla saa kuin viimeksi liigassa WBA:ta vastaan.

Palacella saattaa olla jopa kahdeksan pelaajaa sairastuvalla, muun muassa Sakho ja Kelly.

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Bellerin, Holding, Mari, Tierney; Ceballos, Xhaka; Saka, Smith Rowe, Aubameyang; Lacazette

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Guaita; Ward, Kouyate, Tomkins, Van Aanholt; Townsend, Milivojevic, McArthur, Eze; Zaha, Benteke

Unibetilla kertoimet otteluun ovat 1.65 – 4.00 – 6.00. Kolme viime matsiaan Arsenal on pitänyt vastustajan nollilla. Ei Arsenalin kohdalla kuitenkaan vielä voi todeta, että suunta olisi lopullisesti muuttunut. Chelsean voittaminen oli hyvä matsi, mutta Chelsea on nyt itse valumassa kriisijoukkueeksi. Brighton ja WBA sitten ovat selvästi heikkoja joukkueita.

Palace ei ole niin huono, mitä sen viime matsien saldo väittää. Kupongille Crystal Palace +1 asian handicap kertoimella 1.76. Arsenalin yhden maalin voitolla panos palautetaan.

Valioliigaa Unibetille!

Crystal Palace +1 asian handicap, kerroin 1.76.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt