Lauantaina 3.2. Arsenal saa vieraaksi Evertonin. Ei Everton täältä täysiä pisteitä ota, eihän?

Pelaako Aubameyang ja onko Mkhitaryanista mihinkään? Se selviää lauantaina.

Valioliigan siirtorajalla nähtiin taas mielenkiintoisia siirtoja. Arsenal pisti tällä kertaa oikein tuulemaan, Alexis Sanchez lähti Manchester Unitediin, mutta tilalle tulivat Henrikh Mkhitaryan ja Pierre-Emerick Aubameyang. Nouseeko näillä värväyksillä Arsenal vielä neljän sakkiin?

Edellisen ottelun perusteella ei. Swansea vei Arsenalia kuin mätää kukkoa ja lukemat 3-1. Kiitos ja näkemiin. No, tässä ottelussa ei Evertonilla pitäisi taas olla mitään palaa, sen kertoo vieraiden yli 10 kerroin ja se että Everton ei täysiä pisteitä täältä ole ottanut reiluun 10 vuoteen. No, molempien kausi on ollut melkoisia yllätyksiä täynnä, joten tähän matsiin voi sen lopullisen merkin heittää sitten vaikka nopalla vaikka kertoimet mitä sanoisivat.

Tulosvetoon toki voi hahmotella 1,2,3 – 0,1 lukemia. Jos Pierre-Emerick Aubameyang tekee tässä ottelussa debyyttinsä, voi jälki olla jo nyt huikeaa, sen verran hyvin on tämä heppu Saksassa pelannut.

Toppi vai floppi? Veikkaamme tähänkin kohteeseen ykköstä:

Ottelun oletuskokoonpanot ovat kuitenkin tässä, joten saa nähdä kuka siellä aloituksessa lopulta on.

Cech – Monreal, Mustafi, Koscielny, Bellerin – Xhaka, Elheny, Ramsey – Özil, Lacazette, Mkhitaryan

Pickford – Martina, Williams, Keane, Kenny – Schneiderlin, Gueye – Bolasie, Sigurdsson, Walcott – Tosun

Everton surkea vieraissa

Evertonin peli tällä kaudella on mennyt melkoisen vihkoon, ainakin odotuksiin nähden. Vieraissa jengi ei ole voittanut kuin yhden pelin, tasureita on 5 kappaletta, 6 matseista on päättynyt tappioon. Maaliero 8-23 kertoo siitä että puolustus ei ole kunnossa, ja eipä tuota maalintekoakaan voi millään kehua. No on siellä toki Brighton ja West Brom jotka ovat vieraissa vähemmän tehneet maaleja.

Arsenal on ollut tällä kaudella 3. paras kotijengi ja päästänyt noin 1 maalin per matsi. Tehtyjä on 31 12 ottelussa, joten tämä menee sinne 2,3 – 0,1 tulosveto-osastolle.

Kovia tulokkaita, mutta kovia pelureita on Arsenalin jättänytkin:

Arsenal on ollut tällä kaudella 3. paras kotijengi ja päästänyt noin 1 maalin per matsi. Tehtyjä on 31 12 ottelussa, joten tämä menee sinne 2,3 – 0,1 tulosveto-osastolle.

Aseta vetosi