Perjantain 22.12. iltapelissä kohtaavat Arsenal ja Liverpool!

Punaiset vastakkain, näissä peleissä voi tapahtua mitä tahasa. Kummalle betsit?

Valioliigassa on luvassa viimeinen kierros ennen pientä Joulutaukoa. Tai eihän taukoa edes varsinaisesti ole kun taas Tapaninpäivänä eli tiistaina pelataan. Perjantain karkkipäivässä on luvassa hegemoniataisto Arsenalin ja Liverpoolin välillä. Perinteisesti näissä otteluissa on räminää ja räiskettä riittänyt, joten olisiko tässä nyt sitten taas maalijuhlan paikka?

Näiden kahden joukkueen kohdatessa voidaan odottaa tulokselta lähes mitä tahansa. Vedonlyöjälle harmaita hiuksia tuovat mm. se että peli voi päättyä 4-3 tai 0-0, nämä kaksi tulosta ovat joukkueiden kahden viimeisen kohtaamisen jäljiltä Arsenalin kotikentältä. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Liverpool oli selkeästi parempi lukemin 4-0.

Arsenalin monivuotinen, usein telakalla ollut Tomas Rocisky ilmoitti lopettavansa uransa. Meniköhän läksiäiset ilman loukkaantumisia?

Nyt on taas eri peli ja eri kujeet. Molemmilla on viime aikoina ollut omat vaikeutensa, mutta tuloksellisesti pelataan ihan tyydyttävää kautta. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa yhden pisteen erolla sijoilla neljä ja viisi, joten totaalinen kuuden pinnan peli tästä on muodostumassa.

Arsenal – Liverpool kokoonpanoja

Arsenal on vedonlyöntitoimistojen suosikki, mutta Liverpoolilla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä tästä täydellinen ryöstö Lontooseen. Poolin Salah – Firmino – Coutinho on ollut sen verran liekeissä että tuo kolmikko ja sen johdolla koko joukkue voi tehdä melkoisia joulun ihmetekoja tässä matsissa.

Arsenalin avaus oletetusti (4-2-3-1):

Cech – Monreal, Mustafi, Koscielny, Bellerin – Xhaka, Wilshire – Sanchez, Özil, Iwobi – Lacazette

Liverpoolin avaus voisi olla (4-3-3):

Mignolet – Robertson, Lovren, Klavan, Gomez – Coutinho, Henderson, Chamberlain – Mané, Firmino, Salah

Betsaajan iso kysymys on se, nuhjataanko tässä 0-0 lukemia vai jotain ihan muuta? Meidän veikkaus on että perjantain kunniaksi vedellään ihan jotain muuta. Yli 2.5 maalia kupongille kelpaa.

Matsi simuloitiin FIFA 18 -pelin avulla, katso miten kävi…

Betsaajan iso kysymys on se, nuhjataanko tässä 0-0 lukemia vai jotain ihan muuta? Meidän veikkaus on että perjantain kunniaksi vedellään ihan jotain muuta. Yli 2.5 maalia kupongille kelpaa.

Aseta vetosi