Lauantai 2.12. Valioliigassa Arsenal ja Manchester vastakkain. Betsaa kumpi vie?

United ei ole viime aikoina Arsenalin kotikentällä juhlinut, miten käykään nyt?

Lauantaina tarjolla jälleen Valioliigan huippuviihdettä kun Arsenal kohtaa Manchester Unitedin. Pari viimeistä kohtaamista Arsenalin kotikentällä on Man Unitedilla mennyt sinne kuuluisaan vihkoon, mutta onko nyt eri ääni kellossa?

Arsenal on tosiaan voittanut pari viimeistä kohtaamista niin että se on pitänyt Unitedin nollilla. Se varmasti pystyy siihen nytkin, mutta United pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Pogba ja Zlatan mukaan lukien. Taatusti on kovat piipussa tässä ottelussa, toki pitää muistaa että Unitedilla on heti seuraavalla viikolla tärkeä Mestarien liigan ottelu.

Kova kolmikko, viimeisimpien tietojen mukaan Lacazzette ei pysty tässä ottelussa pelaamaan:

Kyseessä on todellinen suurmatsi, eikä Unitedin tärkeät pelit tähän lopu, sillä ensi viikonloppuna onkin sitten yksi kauden tärkeimmistä otteluista, kotiottelu Manchester Cityä vastaan. Manchesterin derby taitaa olla tällä hetkellä se eniten seurattu jalkapallojoukkueiden tai ihan minkä tahansa joukkueiden välinen paikallisottelu.

Arsenal – Manchester United kokoonpanoja

Kärkiotteluhan tämä on ilman muuta. United on sarjassa kakkosena ja Arsenal mukavasti siinä ihan tuntumassa. Arsenal on pelannut kuusi ottelua kotona, näistä se ei ole hävinnyt yhtään. Maalierokin on 15-4. Tämä povaisi tähän otteluun siis 2,3 – 0,1 tulosvetolukemia. Lukemat tosin hieman tasoittuvat kun katsotaan miten United on vieraissa pelannut, 3-2-2 a maalierolla 12-7. Joten Unitedille kakkonen lisää maalisarakkeeseen ja Arsenalille 1. Iso haarukka on siis 1,2,3 – 0,1,2. No tietenkin suurin osa futismatseista taitaa päättyä noihin lukemiin.

Arsenalin avaus voisi olla jotain tätä luokkaa, ainakin runko löytyy vahvasti tästä:

Cech – Monreal, Mertesacker Mustafi – Kolasinac, Xhaka, Coquelin, Bellerin – Sanchez, Wilshire – Welbeck

Manchester Unitedin kokoonpano voisi puolestaan olla:

De Gea – Rojo, Smalling, Lindelöf – Young, Matic, Pogba, Valencia – Martial, Lingard – Lukaku.

Kuuma peli luvassa?

Arsenalin avaus voisi olla jotain tätä luokkaa, ainakin runko löytyy vahvasti tästä: Cech – Monreal, Mertesacker Mustafi – Kolasinac, Xhaka, Coquelin, Bellerin – Sanchez, Wilshire – Welbeck Manchester Unitedin kokoonpano voisi puolestaan olla: De Gea – Rojo, Smalling, Lindelöf – Young, Matic, Pogba, Valencia – Martial, Lingard – Lukaku.

Aseta vetosi