Valioliiga: Arsenal - Newcastle 18.1.2021 klo 22.00

Arsenal ei ole enää kriisijoukkue, mutta ei sillä nyt erityisen hyvinkään mene. Viime kierroksen Palace -tasuri oli nihkeä maaliton matsi.
Arsenal - Newcastle
tammikuu 18,2021
22:00

Valioliiga: Arsenal – Newcastle

Emirates, Lontoo, UK

Kertoimet (Unibet): 1.42 – 4.80 – 9.00

Arsenalin leirissä on umpisurkean alkukauden jälkeen jo hieman valo pilkahtanut, kun neljästä viime liigamatsista joukkueen saldona on 3-1-0. Viimeksi se pelasi kotonaan Crystal Palacen kanssa maalittoman tasapelin, joka sinällään kyllä oli paha pettymys. Arsenal ei ole lähelläkään liigan parhaiden tasolla juuri nyt, mutta ei se enää ole katastrofijoukkuekaan.

Newcastle sitten on katastrofijoukkue. Se on liigassa viimeksi voittanut yli kuukausi sitten. Viime kierroksella se antoi umpisurkean Sheffield Unitedinkin ottaa kauden ensimmäisen voittonsa.

Viiden ottelun kuntopuntarissa Newcastle on koko porukan viimeinen ja Arsenal viitosena.

FA Cupissa Arsenal voitti 2-0

Arsenal voitti Valioliigassa kolme ottelua peräkkäin aloittaen Chelseasta ja jatkaen Brightonin ja West Bromwichin voittamiselle. Palacea vastaan Arsenal sitten ei löytänyt aukkoja eikä Arsenal loppujen lopuksi saanut ottelussa aikaan juuri sen enempää maalipaikkoja kuin Palacekaan.

Arsenal on parantanut viime aikoina, mutta se ei ole paljon, kun alkukauden lähtötaso oli onneton. Arsenal on tällä kaudella menettänyt kotona Emiratesilla liigapisteitä seuraaville. Leicester, Aston Villa, Wolves, Burnley, Southampton ja viimeksi siis Palace.

Arsenal ja Newcastle pelasivat FA Cupissa vastakkain pari viikkoa sitten, ja sen matsin Arsenal voitti vaivattomasti 2-0.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Arsenalin ja Newcastlen kokoonpanot

Newcastlen manageri Steve Bruce ei välttämättä ole kaukana potkuista. Jos joukkue valuu putoamistaistoon, niin jotenkin kierre on katkaistava. Sheffield Unitedia vastaan Newcastle oli surkea. Ryan Fraser ajettiin ulos, mutta se ei ollut surkeuden syy.

Arsenal -ottelun jälkeen Newcastle pelaa Aston Villaa vastaan vieraissa ja todennäköisin lopputulos on kaksi tappiota ja yhä tukalampi tilanne.

Arsenalilta sivussa ovat ainakin toppari Mari sekä ehkä myös hyökkäyksen Martinelli. Kieran Tierneyn pohjevamma ei ole vakava, ja hän on pelikunnossa. Tierney on ollut Arsenalin tämän kauden harvoja valopilkkuja.

Newcastlen joukkueesta Fraser on pelikiellossa. Saint-Maximin on hiljattain palannut treeneihin. Hän sai koronaviruksen jo marraskuussa, eikä ole vieläkään pelikunnossa.

Lewis, Fernandez, Shelvey ja Lascelles ovat 50/50 pelikuntonsa kanssa.

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Smith Rowe, Aubameyang; Lacazette

Newcastlen mahdollinen avaus: Darlow; Yedlin, Lascelles, Schar, Clark, Dummett; Almiron, Hendrick, S Longstaff, Joelinton; Wilson

Unibetille kertoimet matsiin ovat 1.42 – 4.80 – 9.00, ja Arsenalin pelaaminen näillä lukemilla ei ole fiksua. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.94. Sitä voi pelata. Newcastlelle maalipaikkoihin pääseminen on hankalaa. Arsenal jäi Palacea vastaan ilman maalia eikä se Brightoanikaan vastaan tehnyt kuin yhden. WBA päästi Arsenalin kanssa neljä, mutta siinä taisi olla enemmän kyse WBA:n kehnoudesta.

Valioliigaa Unibetille

Alle 2.5 maalia kertoimella 1.94.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt