Valioliiga: Arsenal - Norwich 1.7.2020 klo 20.00 Vihje ja kertoimet

Norwich on menossa Championshipiin. Jos se meinaisi vielä saada loppukirin aikaan, niin nyt olisi voitettava. Vaikeaa on, kun hyökkäys ei tee maaleja ja puolustus on reikiä täynnä.
Arsenal - Norwich
Kesäkuu 30,2020
20:00

Valioliiga: Arsenal – Norwich

Emirates, Lontoo, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.46 – 4.80 – 7.50

Arsenal on nyt kotikentällä Emiratesilla ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun. Vastassa on Teemu Pukin putoajaksi jo melkein tuomittu Norwich.

Norwichin kausi on ollut kehno, mutta niin on ollut Arsenalinkin. Perinteinen suurseura on Valioliigassa vasta sijalla kymmenen, ja kun se pelaajien nimilistaa katselee, niin ensimmäisenä tulee mieleen, että kestää kauan ennen kuin Arsenal taas pelaa mestaruudesta.

Koronabreikin jälkeen Arsenal ensin hävisi Manchester Citylle Etihadilla tylysti 0-3. Siinä matsissa Arsenalilla ei ollut mitään mahdollisuuksia, joukkue oli niin paljon alakynnessä kuin Valioliigassa oikein edes voi olla.

Seuraavaksi Arsenal hävisi Brightonille 1-2, mutta kolmannella kerralla onnistui ja Southampton hävisi Tykkimiehille 0-2.

Norwich on pelannut koronatauon jälkeen kaksi ottelua. Molemmat se on hävinnyt yhteismaalein 0-4. Putoamisrajan päällä oleva West Ham on kuusi pistettä Norwichia edellä, ja se on liikaa. Ei Norwich saa tuota eroa kiinni seitsemässä ottelussa. Ainakin nyt pitäisi aloittaa voittaminen.

Kumpikin joukkueista pelasi viikolla FA Cupia. Arsenal meni jatkoon voittamalla vieraissa Sheffield Unitedin ja Norwich putosi häviämällä jatkoajalla Manchester Unitedille.

Artetan kanssa Arsenal on parantanut

Arsenalin kehnous oli alkukaudesta niin tylyä, että päävalmentaja meni vaihtoon. Unai Emery tuli Lontooseen Pariisista toukokuussa 2018. Silloin espanjalaiselta Emerylta odotettiin paljon. Nyt uusi mies, myös espanjalainen Mikel Arteta on tällä kaudella 19 ottelussa saanut jo enemmän voittoja kuin Emery ja väliaikainen päämies Freddie Ljungberg 26 matsissa. Arteta saattaisi sitten olla lupaava manageri, mutta pitkä on joukkueella vielä takamatka Liverpoolin ja Manchester Cityn kaltaisiin joukkueisiin nähden.

Kauden aikana on käynyt selväksi, että Norwich ei ole Valioliigan tasoinen. Alkukauden kovat matsit, kun Man Cityn voittaminen kotikentällä, ovat kääntyneet tappioputkiksi. Norwich ei juurikaan vahvistanut ryhmäänsä sarjanousun jälkeen, ja se kyllä on näkynyt. Loukkaantumissuma vielä kesken kautta on tehnyt joukkueen urakan aivan liian kovaksi pikkuseuralle.

Norwich on nyt hävinnyt peräkkäisissä liigamatseissa kotonaan Evertonille ja Southamptonille, eikä se ole saanut näissä kahdessa ottelussa kuin yhteensä kaksi kutia kohti vastustajan maalia. Teemu Pukin pelaaminen on jonkinlainen kuva Norwichista. Alkukaudesta Pukki oli liigan komeetta, maaleja tuli jatkuvasti, mutta nyt alla on yhdeksän maalittoman ottelun jakso. Pukki teki Tottenhamia vastaan maalin 22.1., ja se on Norwichin viimeinen liigamaali.

Arsenalin ja Norwichin kokoonpanot

Arsenalilla on koronatauon jälkeen ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa. Nyt vielä David Luizilla ja Mesut Özilillä on vaivoja. Martinelli, Mari ja Leno ovat loukkaantuneet liigan jatkon jälkeen. Kaikki kolme ja vielä aiemmin loukkaantunut Chambers on sivussa loppukauden.

Norwichilta puuttuu Klose pelikiellon vuoksi. Joukkueella on ongelmia puolustuksen kanssa, kun Klosen lisäksi poissa ovat Hanley, Zimmermann sekä Byram.

Ruppin pelaaminen on epävarmaa, ja sama on tilanne nuorella lupauksella Todd Cantwellilla.

Unibetilla kertoimet peliin ovat 1.46 – 4.80 – 7.50. Norwichilla on pakkovoiton paikka, eli sen on pelattava aktiivisesti. Pelkkä bussin parkkeeraaminen maalin eteen ei riitä. Sitten toisaalta sen puolustus on kovin reikäinen. Arsenal  yli 2.5 maalia saa kertoimeksi Unibetilla 2.60. Sitä sopii pienellä kokeilla.

Arsenalin mahdollinen avaus: Martinez; Mustafi, Holding, Tierney; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka; Pepe, Nketiah, Aubameyang

Norwichin mahdollinen avaus: Krul; Aarons, Godfrey, Tettey, Lewis; McLean, Vrancic; Buendia, Duda, Hernandez; Pukki

Arsenal-Norwich kertoimia

Last Updated: 26/01/2021
Desimaali
Murtoluku
Amerikkalainen
1
X
2

Valioliigaa Unibetille!

Arsenal yli 2.5 maalia. Norwichin puolustus on pahasti vajavainen.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä