Valioliiga: Arsenal - West Ham 19.9.2020 klo 22.00, Arsenal -1.5

Arsenal tuntuu olevan kunnossa, joukkue pelaa hyvin ja Aubameyang tekee maaleja. West Ham taas on edelleen nihkeä alisuorittaja.
Arsenal - West Ham
Syyskuu 19,2020
22:00

Valioliiga: Arsenal – West Ham

Emirates, Lontoo, UK

1.54 – 4.70 – 6.20 (Unibet)

Arsenal aloitti Valioliiga-kauden voittamalla vieraissa Fulhamin 3-0. Fulham toki on rankattu kauden alla liigan heikompiin, mutta avaus oli kuitenkin Arsenalilta vakuuttava. Ennen kautta Mikel Artetan Arsenalin odotettiin pelaavan hyvän kauden. Viime kausi päättyi FA Cupin voittoon, ja sitä seurasi Community Shields -matsin voitto Liverpoolista rankkareilla.

West Ham on ollut jo pitkään alisuorittaja, ja sama meno taitaa jatkua nytkin. Omassa liiga-avauksessaan West Ham hävisi kotikentällään Newcastlelle 0-2. West Ham pelasi viikolla vielä Liigacupin matsin kotonaan Charltonia vastaan, ja sen Hammers vei 3-0.

Arsenalin leirissä on taas kerran kova usko siihen, että nyt joukkue menee eteenpäin. Toki Unai Emeryn kanssa oli aluksi sama tilanne, ja se tarina päättyi nolosti. Nyt Mikel Artetan kanssa joukkue on kyllä pelannut ajoittain todella hyvin, joten ehkä Arsenal -fanien toiveille on jotain pohjaakin.

Artetan Arsenal on nyt voittanut kuusi matsia viimeisistä seitsemästä. West Ham on sopiva vastus pitää momentum käynnissä. Arsenal on voittanut Hammersit kotonaan kymmenen kertaa viimeisistä 11 ottelusta. Kaiken kaikkiaan, ottaen huomioon koti- ja vierasmatsit, West Ham ei ole hävinnyt kenellekään toiselle Valioliigan joukkueelle yhtä usein kuin Arsenalille, yhteensä 31 kertaa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Hammersilla ei suju vieläkään

West Ham jatkaa manageri David Moyesin kanssa, vaikka ei Moyes kyllä vaikuta mieheltä, joka nosta Hammersit lähemmäs sarjakärkeä. Moyes on nyt jo toista kertaa West Hamin managerina lyhyen ajan sisään. Kummallakin kerran hänet hälyytettiin hommiin, kun joukkue oli luisunut putoamiskahinoihin.

Nyt West Hamilla on edessä todella kova otteluohjelma, eikä olisi ihme vaikka, se olisi lokakuun loppupuolella taas liigan häntäpäässä. Seuraavan kuuden ottelun aikana Hammers kohtaa kuusi joukkuetta, jotka olivat viime kauden liigassa kahdeksan parhaan joukossa.

Arsenalin ja West Hamin kokoonpanot

Arsenalilta puuttuvat edelleen puolustuksesta David Luiz, Shkodran Mustafi sekä Pablo Mari. Artetalla ei juurikaan ole vaihtoehtoja puolustuksessa. Keskikentän Xhakan pelaaminen on epävarmaa, Dani Ceballos voisi nyt olla avauksessa.

Arsenalilla on ollut viikko huilia edellisen matsin jälkeen, joten ei sen ole pakko kierrättää pelaajia. Muutenkin joukkueen tilanne näyttää hyvältä, kun kapteeni Aubameyang allekirjoitti juuri uuden sopimuksen.

West Hamista Lanzini on ilmeisesti pelikuntoinen. Haller teki viikolla Liigacupissa maalin, joten manageri Moyes voisi nostaa hänet avaukseen. Jos näin käy, niin varmaan Fornals joutuu penkille.

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Holding, Gabriel, Tierney; Bellerin, Elneny, Ceballos, Maitland-Niles; Willian, Lacazette, Aubameyang

West Hamin mahdollinen avaus: Fabianski; Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Noble, Anderson; Antonio

Arsenalin voittokerroin on Unibetilla 1.54. Se tuntuu melkein jopa pelattavalta. Arsenal tuntuu olevan nousussa, peli sujuu. Hammers taas vaikuttaa edelleen vaisulta, ja tulevalta kriisijoukkueelta. Arsenal -1.5 saa Unibetilta kertoimeksi komeasti 2.40, pelataan sitä.

Arsenalia Unibetille!

Arsenal -1.5 maalia, Unibetin kerroin 2.40.

Aseta vetosi