Valioliiga: Aston Villa - Norwich City 26.12.2019 klo 17:00 | Boxing Day

Valioliigan perinteinen Tapaninpäivän eli Boxing Day kierros tarjoaa putoamistaistelun kannalta ison pelin Aston Villa vs. Norwich City! Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
Aston Villa - Norwich City
Joulukuu 26,2019
17:00

Valioliiga:  Aston Villa – Norwich City 26.12 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Englannin Valioliigan Tapaninpäivän ottelukierroksen yksi merkittävimmistä otteluista käydään Villa Parkilla, jossa Aston Villa isännöi Norwich Cityä. Molemmat joukkueet nousivat täksi kaudeksi Valioliigaan ja tällä hetkellä näyttää siltä, että molempien joukkueiden kausi pääsarjassa on jäämässä vain yhden sesongin mittaiseksi. Molemmat jengit ovat ennen tulevaa ottelua putoamisviivan alapuolella, Aston Villa 15 pisteellä sijalle 18. kolme pistettä Norwichia edellä. Jaossa olevien pisteiden merkitystä ei voi siis tässä ottelussa väheksyä! Vedonlyöntiyhtiöiden kuten Fastbetin mielestä isännät lähtevät otteluun ennakkosuosikkina pitkävetokertoimin 2.10 – 3.80 – 3.30.

Aston Villan ruuti märkää

Aston Villa on Valioliigassa viiden ottelun voitottomassa putkessa neljällä tappiolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkueen alku kaudesta kohtalaisesti sujunut maalinteko on sakannut viime kierroksilla, kun joukkue ei ole tehnyt neljässä edellisessä kuin kolme maalia, maaleista kaksi viimeisintä on synnyt kapteeni Jack Grealishin saappaasta, joka on osunut tällä kaudella viidesti. Saldo on hyvä, kun viime kaudella 34 ottelussa Championshipissä syntyi kuusi maalia. Peliyhtiö Unibet antaa brittipelurin maalille otteluun kertoimen 3.15.

Norwich hienoihin tasureihin Leicesterin ja Arsenalin kanssa

Norwich on niin ikään viiden ottelun voitottomassa putkessa Valioliigassa ja kymmenestä edellisestä se on voittanut vain yhden. Huomion arvoista on kuitenkin se, että Norwich taisteli Leicesteriä sekä Arsenalia vastaan tasapelit ja viime viikonlopun Wolves kamppailu olisi ollut täysien kanarialintujen voitettavissa, mikäli joukkue olisi pelannut toisen puoliajan samalla tavoin kuin ensimmäisen. Ei Norwich ole juuri Aston Villaa paremmin edellisessä otteluissa maaleille juhlinut, neljässä edellisessä joukkue on tehnyt neljä kaappia, joista kaksi on merkattu Teemu Pukille.  Pukin osumalle Aston Villaa vastaan tarjotaan Unibetilla kertoimeksi 2.20.

Aston Villa – Norwich City yhteenveto

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen meni Norwichin kotona Carrow Roadilla Aston Villalle murskaavasti 1 – 5 numeroin. Viime kauden molemmat kohtaamiset sarjaporrasta alempana sen sijaan meni Norwichin nimiin molemmat 2 – 1. Tapaninpäivänä on jaossa isot pisteet ja juhlakausi tarjoaa railakasti futista. Uskomme että molemmat joukkueet tekevät vähintään yhden ja toinen vähintään kaksi koska pisteitä ei haluta tasata. Fastbet tarjoaa kohteelle molemmat joukkueet tekevät maalin + ottelussa yli 2.5 maalia kertoimen 1.74. Se on hyvä kohde kello 17.00 alkavaan kamppailuun.

fastbet vedonlyönti

Kotivoitto tai vierasvoitto, sama se...

... kunhan molemmat jengit osuvat! Lyö oma vetosi ennen kuin kertoimet laskevat!

Aseta vetosi