Valioliiga: Aston Villa - Wolverhampton la 27.06.2020 klo 14:30

Lauantain ainoassa Valioliigakamppailussa on paljon pelissä. Villa jahtaa vielä paikkaa ensi kauden Valioliigassa ja Wolverhampton havittelee paikkaa jopa Mestarien Liigasta. Miten käy ottelussa? Kertoimet ovat Wolvesille.
Valioliiga: Aston Villa - Wolverhampton
Kesäkuu 27,2020
14:30

Pitkävetokertoimet (888) 4.80 – 3.75 – 1.79
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Aston Villa – Wolverhampton

Aston Villa on tosiaan valahtanut sijalle 19., mutta samaan hengenvetoon pitää todeta, että sillä on vielä hyvät mahdollisuudet myös säilyä liigassa. Watford (28), West Ham (27), Bournemouth (27) ovat aivan siinä haarukassa, mutta ilman pisteitä sarjapaikka ei uusiudu. Wolverhampton on noussut jo sarjassa hienosti kuudenneksi ja tavoittelee vielä jopa Manchester Unitedin ja Chelsean päänahkoja.

Aston Villa on ollut Valioliigan 16. paras kotijoukkue, tosin nyt yleisötön pelaaminen hieman kyllä tuota kotietua tasoittelee. Tähän kun laitetaan vielä päälle se, että Wolves on koko liigan 5. paras vierailija, niin vaikea peli tulee kotijengille olemaan. Wolves on 15:a vieraspelissä päästänyt vain 17 maalia, joten aika terävänä saa Villan pelaajien hampaat olla tässä pelissä.

Aston Villa - Wolverhampton kertoimia

Last Updated: 25/01/2021
Desimaali
Murtoluku
Amerikkalainen
1
X
2

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta!

Puoliaikatulos 0-2, kerroin 6.95

Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.81

Ottelussa vihelletään rangaistuspotku – 3.40

Aston Villa – Wolverhampton edelliset ottelut

Tauon jälkeen Villan peli on ollut aika takkuista, mutta kaksi pistettä sieltä silti on napsahtantut pistelaariin. Ensin Sheffield Unitedin kanssa Villa pelasi 0-0 tasurin, sen jälkeen Chelsea kävi hakemassa pisteet 1-2 ja edellinen ottelu päättyi viime keskiviikkona 1-1 tasapeliin.

Wolvesin kaksi tauon jälkeistä peliä ovat päättyneet voittoisasti, ensimmäinen peli West Hamia 0-2 voitto ja sen jälkeen Bournemouthista kotivoitto 1-0. Häntäpään jengejä vastaan maali on säilynyt puhtaana, miksei siis myös Aston Villaa vastaan?

Valioliigassa nämä joukkueet ovat kohdanneet viimeksi Villan kotikentällä vuonna 2011, mutta sen jälkeen joukkueet ovat toki kohdanneet toiseksi ylimmällä sarjatasolla ja Liigacupissa. Näitä keskinäisiä otteluita leimaa se, että Villa ei ole kotonaan pahemmin antanut palaa Wolvesille, 7 ottelua on päättynyt tuloksin 3-3-1 ja maalierolla 12-8. Nyt on aika laittaa tuohon yksi vierasvoitto lisää.

Aston Villa – Wolverhampton kokoonpanot

Aston Villaa vastaan avauskokoonpano oli tässä mallissa:

Nyland – Targett, Mings, Hause, Konsa – Grealish, Luiz, McGinn – Trezeguet, Samata, El-Ghazi

Wolvesin kokoonpano puolestaan oli keskiviikkona:

Patricio – Saiss, Coady, Boly – Jonny, Moutinho, Neves, Doherty – Jota, Jimenez, Traore

Aston Villalla on muutamia pelaajia loukkaantuneena, Wolvesin loukkaantumislista näyttää hämmästyttävän tyhjältä, jotain siellä tehdään siis erittäin oikein.

 Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Wolves haluaa Mestareiden liigaan, Aston Villa Valioliigaan

Molemmilla on tavoitetta riittämiin loppukauden peleihin. Tässä kohteessa luotamme Wolvesin vahvaan puolustamiseen ja siihen että se voitto sieltä tulee. Tulosvetoon 0,1 kotijoukkueelle ja 1,2 ja ehkä jopa 3 vieraille. Wolvesin on pakko voittaa nämä pelit. Jännitettävää riittää nollapelissäkin.

Aseta vetosi