Valioliiga: Bournemouth - Tottenham 09.07.2020 Klo 20.00 - Vihje ja Kertoimet

Valioliigaa torstaina useamman ottelun voimin. Kelpaa! Lue vihje ja lyö vetoa ottelusta Bournemouth - Tottenham!
Valioliiga: Bournemouth - Tottenham
Heinäkuu 09,2020
20:00

Valioliiga: Bournemouth – Tottenham

Vitality Stadium, Bournemouth, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 5.00 – 4.15 – 1.70

TV/Stream: Viasat / Viaplay

Torstaina 09.07.2020 pelataan kolmen ottelua Valioliigassa. Kello 20.00 alkavassa pelissä Bournemouth alkaa olla pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa säilyttää vielä mahdollisuudet ensi kauden sarjapaikan uusimiseen. Joukkuetta vastaan asettuu Vitality Stadiumin nurmella Jose Mourinhon luotsaama Tottenham, joka tulee tekemään tästäkin ottelusta TV-katsojille tuskallisen kokemuksen. Saako kotijoukkue kairattua elintärkeän voiton ja ennen kaikkia montako maalia tässä ottelussa nähdään?

Viime kaudella vähämaalinen kohtaaminen Bournemouthissa: 

Bournemouth tarvitsee todella kipeästi pisteitä

Bournemouth pelasi kaudella 2018/19 paikoitellen todella viihdyttävää ja maalirikasta jalkapalloa. Cherries oli Wolvesin ohella ehdottomasti yksi viime kauden yllättäjistä hyvillä otteillaan. Tällä kaudella Eddie Howen luotsaaman ryhmän peli ei ole kuitenkaan toiminut. Bournemouth on tehnyt koko kauden aikana vain 32 maalia. Tätä surkeampi saldo on vain varmalla putoajajoukkue Norwichilla sekä puolustuksesta elävällä Crystal Palacella.

 

Bournemouth on voittanut yhden ja pelannut kerran tasan edellisessä kymmenessä Valioliigaottelussa. Koronatauon jälkeen joukkue on pelannut neljä ottelua, joista kahdessa ensimmäisessä se jäi kokonaan maaleitta Crystal Palacen ja Wolvesin kanssa. Näitä seuranneissa Newcastle ja ManU otteluissa joukkue osui jo yhteensä kolmesti mutta kun samaan aikaan omissa soi yhdeksän kertaa niin sarjapisteiden saavuttaminen kesä-heinäkuussa ei ole ollut edes lähelläkään. Bournemouth kohtaa Tottenhamin jälkeen vielä Leicesterin, Man Cityn, Southamptonin ja Evertonin. Tämä ottelu on joukkueelle todella iso ja pisteet tulisivat tarpeeseen.

 

Tottenham pelaa hyvin keskenkertaisesti

Viime kauden Mestarien liiga finalisti Tottenham on ollut tällä kaudella todella keskinkertainen joukkue ja Jose Mourinhon alaisuudessa lontoolaiset ovat olleet hajuttomia ja mauttomia. Tottenham on voittanut tammikuusta 2019 lähtien vain kolme vierasottelua Valioliigassa. Tämä on todella surkea tilasto suurjoukkueelta ja yksi syy siihen miksi Spurs on jäämässä ulos ensi kauden Euro-peleistä. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10. ja juuri Euro-pelipapaikkojen jahtaaminen on Tottenhamin loppukauden tavoite.

Joukkueen sisällä eripuraa?

Tottenham voitti edellisellä kierroksella Evertonin 1-0 sinisten oman maalin avustamana. Tottenham ei ole voittanut kahta peräkkäistä ottelua sitten helmikuun eikä se ole kertaakaan tällä kaudella pystynyt pitämään maaliaan puhtaana peräkkäisissä otteluissa. Joukkue on kuitenkin vahvasti niskanpäällä tässä otteluparissa kolmella voitolla edellisestä neljästä kohtaamisesta ja kaikesta huolimatta tämän ottelun ennakkosuosikki.

Yhteenveto Bournemouth – Tottenham

Tottenham on ollut surkea vieraissa. Vuonna 2020 sekä Watford että Southampton ovat nollanneet Spursin kotonaan, kun taas Sheffield ja Burnley antoivat joukkueen tehdä vain yhden vierasmaalin. Ottaen huomioon Bournemouthin tilanteen ja Tottenhamin surkean vierassaldon sekä yleisen tehottomuuden povaamme tästä vähämaalista kamppailua emmekä usko, että Tottenham iskee korkeintaan kuin yhden maalin. Näillä ajatuksilla alla muutamat pelivaihtoehdot.

Kerroinpoiminnat Unibet: 

  • Alle 2.5 maalia – 2.02
  • 1X – 2.23
  • Tottenham alle 1.5 maalia – 2.07

Mitä luvassa?

Vähämaalinen ottelu? Molemmat joukkueet pelkäävät häviötä ja puolustavat kovaa. Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä