Valioliiga: Bournemouth - Watford su 12.1.2020 kello 16:00, iso putoamistaistelu!

Valioliigan sunnuntain ottelupäivänä pelataan isoista panoksista. Sekä Bournemouth että Watford ovat vaarassa pudota sarjaporrasta alemmas. Kumpi nappaa äärrimmäisen tärkeät pisteet? Katso kaikki kertoimet peliin ja lyö vetoa pelistä!
Valioliiga: Bournemouth - Watford
tammikuu 12,2019
16:00

Valioliiga: Bournemouth – Watford, nouseeko toinen jengeistä putoamisviivan yläpuolelle?

Valioliigan putoamistaistelu käy kiivaana ja lauantaina pelataan Valioliigassa mielenkiintoinen ottelu tuon taistelun kannalta, kun Bournemouth isännöi Watfordia Vitality Stadiumilla. Viime kaudella pirteästi pelanneet joukkueet ovat olleet tällä kaudella pettymyksiä ja molemmat joukkueet ovat juuri nyt putoamisviivan alapuolella vain pisteen erolla toisistaan ja vain pisteen tai kahden päässä ensi kauden Valioliigapaikan säilyttämisestä.

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Bournemouth alavireinen ja loukkaantumisten kiusaama

Bournemouth on pelannut viime otteluissa todella vaisusti. Edellisetä kymmenestä Valioliigaottelusta se on napannut vain yhden voiton (0 -1 Chelseasta) ja yhden tasapelin (1 – 1 Arsenal). Bournemouth on tehnyt edellisessä kahdeksassa sarjapelissä vain neljä maalia, joka kertoo karua tarinaa siitä missä mennään. Kirsikat nappasivat kuitenkin FA Cupissa viikonloppuna 4 – 0 Mestaruussarjan Lutonista, joten saisiko Eddie Howen ryhmä vihdoin maalihanojaan auki?

Toimiiko Harry Wilsonin ja Callum Wilsonin kemia sunnuntaina kuten FA Cupissa?

Watford, kolmas päävalmentaja toden sanoo?

Jos Bournemouthin kuntopuntarin käyrä on laskeva niin Watfordilla se on nouseva. Joukkue on vaihtanut tällä kaudella päävalmentajaa jo peräti kahdesti ja viimeisin vaihto näyttää tuottaneen tulosta. Uusi pomo Nigel Pearson on saanut joukkueen ruotuun ja Watford on saanut napattua kymmenen pistettä jaossa olleista 12 pisteestä edellisellä neljällä kierroksella. Tämä on huima suoritus sillä 10 pistettä on puolet joukkueen koko kauden pistepostista! Watfordilla on tällä hetkellä itseluottamus kohdillaan ja muun muassa hyökkääjä Gerald Deulofeu on kuin uudesti syntynyt.

Veikkaus: Bournemouth ja Watford tarjovat tasaisen taistelun?

Tämä ottelu pari on todella tasainen. Yhdeksän keskinäistä kohtaamista ovat tuottaneet seitsemän tasapeliä ja vain yhden voiton molemmille jengeille. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan 0 – 0 tasapeliin. Uskomme ottelun päättyvän jälleen joko tasan tai yhden maalin erolla. Bournemouthilla on ottelussa kotietu mutta valitettavasti joukkue antaa tasoituista loukkaantumisten rikkomalla puolustuslinjalla. Nostamme pelivaihtoehdoiksi Unibetilta seuraavat kohteet:

  • Tasapeli – 3.40
  • X2 Watford – Kerroin 1.53
  • Watford voittaa (tasapelissä panos palautetaan) – Kerroin 2.00

Bournemouth - Watford

Kuten jo monesti todettu, sunnuntaina on luvassa tasainen ottelu. Watford on kuitenkin hyvässä iskussa... Mitä sinä veikkaat otteluun?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja