Valioliiga: Bournemouth – Wolverhampton, tasainen taistelu luvassa?

Valioliigassa pelataan iltapäivällä todellinen keskikastin sapelien kalistelu kun tasapisteissä olevat Cherries sekä Wolves ottavat toisistaan mittaa Bournemouthissa. Katso vedonlyöntikertoimet otteluun ja lyö vetoa pelistä!
Valioliiga: Bournemouth - Wolverhampton
Marraskuu 23,2019
17:00

Valioliiga: Bournemouth vs. Wolverhampton, tasataanko pisteet?

Bournemouth ja Wolves tarjoavat lauantaina mielenkiintoisen keskikastin Valioliigaottelun Vitality Stadiumilla. Joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjataulukosta tasapisteillä sijoilta 8 & 9. Molemmat ovat vain yhden pisteen päässä sarjan viidennestä sijasta ja Euro-peleistä. Ottelu on erityisen tärkeä molemmille jengeille!

Tasapelin ennusmerkit

Ottelun perus pitkävetokertoimet 2.85 – 3.25 – 2.65 paljastavat ottelun olevan ennakko-odotusten perusteella tasainen. Kohtaaminen on 11 seurojen välillä historian aikana, molemmilla joukkueilla on neljä voittoa ja kolmesti on pelattu tasan 1 – 1. Bournemouthin otteet heittelevät, joukkueella on allaan viime viikoilta muun muassa voitto Manchester Unitedista sekä tappio Newcastlesta mutta joukkue on erityisen vahva kotonaan ja Cherries on viimeksi hävinnyt kotinurmellaan elokuussa.

Wolverhamptonin alkukausi oli surkea mutta joukkue on alkanut piristyä kauden edetessä. Tällä hetkellä sudet painelevat Valioliigassa seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Tähän putkeen mahtuu peräti neljä 1 – 1 tasapeliä…

Yhteenveto ja vedonlyöntikertoimet

Viasatin ja Viaplayn sinivalkoinen Huuhkaja-ääni sekä Valioliigaselostaja Ville Kuusinen sanoi yhdessä Arsenal-fani Riku Auvisen kanssa Valioliiga-viikko nimisessä podcastissä että tämä ottelu ei voi päättyä mihinkään muuhun lopputulokseen kuin 1 – 1. Joten mitä me olemme sanomaan tähän vastaan?

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Bournemouthin kotikentällä viime helmikuussa niin ikään 1-1 ja kun katsoo joukkueiden viittä edellistä peliä niin Cherries on tehnyt kahdessa edellisessä ottelussa yhden maalin jääden kolmessa ennen niitä maaleitta. Wolves sen sijaan on tehnyt vain yhden maalin neljässä viidestä edellisestä. Tasapeli, 1-1 tulosveto ja both team to score ovat kello 17.00 alkavaan koitokseen oivat pelivaihtoehdot.  Tässä peliyhtiö triplakasin kertoimet otteluun:

Lue myös vihje otteluun Man City – Chelsea ja lunasta korotetut kertoimet!

Tasainen matsi luvassa

Tämän matsin yllä leijuu vahva tasuripapan tuoksu. Tulosvedolla 1 - 1 yli kutosen kerroin kiinni?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä