Valioliiga: Chelsea – Arsenal, voi Arsu parkaa?

Arsenal on voittanut Chelsean viimeksi Chelsean kotikentällä 2011 eikä se voita sitä nytkään. Aubameyang sivussa ja muutenkin peli sakkaa. Tasapeliä korkeintaan, lyö vetoa!
Valioliiga: Chelsea – Arsenal
tammikuu 21,2019
22:15

Valioliiga: Chelsea – Arsenal – Lontoon kuuma paikallinen!

Kertoimet tähän otteluun kertovat lyhykäisyydessään sen, kumpi on ottelun ennakkosuosikki ja kumpi tämän ottelun tulee todennäköisesti voittamaan. Kertoimet Chelsea – Arsenal peliin pitkävedon osalta ovat keskimäärin 1.80 – 3.95 – 4.65 ja se kertoo kaiken Arsenalin tämän hetken pelaamisesta. Vieraissa peli ei todellakaan suju ja Mikel Arteta ei ainakaan vielä ole saanut täyttä potentiaalia irti Arsenalista. Tässä pelissä vierailta vielä puuttuu Pierre-Emerick Aubameyang, joten melkoisen lepsusti saa Chelsea pelata jotta pisteitä Arsenalin mukaan lähtee.

Mutta mutta, Chelsea lepsuili jo Newcastlea vastaan ja otti viikonloppuna 1-0 kuonoon. Oliko tämä matsi jo mielessä, mutta eihän näin nyt saisi käydä. Arsenal on erikoistunut vierastasapeleihin ja sellaista se varmasti hakee tästäkin pelistä. Arsenal on kuitenkin voittanut Chelsean sen kotikentällä viimeksi vuoden 2011 lopulla, joten kovin todennäköistähän tämä nyt ei millään ole.

Veikkaus: Tulosveto kiinni 1,2,3 – 0,1 lukemilla?

Chelsea pelasi tällä kokoonpanolla Newcastlea vastaan, mitäs muutoksia tulee?

Kepa – Azpilicueta, Rudiger, Christensen, James – Mount- Jorginho, Kante – Willian, Abraham, Hudson-Odoi

Arsenalin kokoonpano 1-1 tasurissa Sheffieldiä vastaan oli puolestaan tämänmoinen:

Leno – Saka, Luiz, Mustafi, Maitland-Niles – Xhaka, Torreira – Martinelli, Özil, Pepe – Lacazette

Arsenal on todellakin pelannut viimeisissä 10 pelissä peräti 5 tasapeliä eli puolet peleistä on päättynyt pistejakoon. 12-11 maalilukemat eivät nyt kovin huikeaa maalijuhlaa tähän lupaa, Chelseallakin tuo maaliero 10 viime pelissä on 13-10. 1-1 kirkuu toki näiden perusteella sinne tulosvetoon ja olisiko se ruksi kupongille tässäkin pelissä? Ehkä.

Arsenal ei ole kuitenkaan tehnyt kuin 9 maalia Chelsean verkkoon viimeisissä 10 pelissä Chelsean kotikentällä, samassa ajassa Chelsea on väsännyt sen 25 maalia. Kaikki Valioliigakohtaamiset viimeisen 10 pelin aikana ovat tuottaneet näiden joukkueiden välillä 5-3-2 tulokset ja maalieron 13-11, mutta tuohon ei mahdu yhtään 1-1 tasapeliä. Olisiko sittenkin sen vuoro tässä pelissä? Yksi pinna hukkaan, mutta molemmille yksi tärkeä piste?

Liverpool, mestarin elkeitä jo?

Arsenal haastaa kotijoukkue Chelsean

Arsenalin vierassaldo ei kestä pahemmin päivänvaloa ja eipä tästä nyt isommin sitä paistetta sinne ole luvassa. Chelsea hoitelee homman tai jää korkeintaan 1-1 tasuriin? Miten betsit siellä?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä