Valioliiga: Chelsea - Manchester United, vieraiden rämpiminen jatkuu?

Chelsea on kotonaan suosikki Manchester Unitedia vastaan, mutta ei tämä peli ole taputeltu ennen kuin loppuvihellys kuullaan. Mitkä ovat lukemat tuolloin? Katso kertoimet tulsovetoon ja lyö vetoa!
Valioliiga: Chelsea - Manchester United
Helmikuu 17,2020
22:00

Valioliiga: Chelsea – Manchester United 17.2.2020 kello 22:00

Maanantain ainoassa Valioliiga-pelissä kohtaavat iltamyöhään Chelsea ja Manchester United. Kertoimet tässä ovat reippaasti kotijoukkueelle n. 1.90 – 3.70 – 4.45, joten Chelsea on iso suosikki voittamaan ottelun. Oman mausteensa peliin tuovat varmasti Unitedin uudet värväykset Bruno Fernandes ja Odion Ighalo, joilta odotetaan paljon. No, koko Unitedin joukkueelta on odotettu paljon tällä kaudella, mutta metsikköön on mennyt.

Kotijoukkueen pienimmät maalintekijäkertoimet ovat Tammy Abrahamilla (Unibet 2.20), mutta Listalta voisi poimia vaikkapa Callum Hudson-Odoin (4.25) ja vaikkapa Pedron (4.00) kertoimella. Vieraiden pienimmät kertoimet ovat Anthony Martialilla 3.50, Odion Ighalon onnistuminen ensimmäisessä pelissä palauttaisi rahat kertoimella 4.10 laariin Unibetiltä.

Abrahamin pari maalia toisi 8.00 kertoimella rahat takaisin, Ighalon pari maalia puolestaan 25.00 kertoimella panoksen takaisin. Abrahamin hattu on arvoitettu kertoimella 35.00, Ighalolla 181.00. Pitäisikös sitä jokunen ropo laitta näihin?

Laukaukset maalia kohti yli 8.5 (2.00) ja alle 8.5 laukausta (1.72), kummalle betsaat? Betway tarjoilee paljon erilaisia kohteita tähän matsiin, molemmat tekevät maalin ja pelissä yhteensä yli 2.5 maalia kertoimella 2.20 taskuun?

Veikkaus: Tasainen peli, mutta kääntyy kotijoukkueelle?

Molemmilla joukkueilla on tämän matsin jälkeen tärkeät pelit edessä, Chelsealla ensi viikonlopun Spurs -matsin jälkeen Mestarien liigaa, Manchester Unitedilla on jo 20.2. Eurooppa-liigan playoffia Brüggea vastaan vieraissa. Nähdäänkö lepuutuksia?

Näillä mentiin edellisissä peleissä ja nyt on tulossa ainakin joitain muutoksia:

Chelsea:

Caballero – Azpilicueta, Rudiger, Christensen – Jorginho, Kante – Pedro, Mount, Hudson-Odoi – Abraham

Manchester United:

de Gea – Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred, Pereira – James, Fernandes, Mata – Martial

Onko Ighalosta Manun pelastajaksi tässä pelissä?

Ighalo tekee maalin?

Ighaloa pidettiin erillään muusta joukkueesta Corona-viruksen takia ennen ottelua, mutta nyt mies päästetään irti. Mutta tuleeko maali? Katso kertoimet maalintekijäksi ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä