Sunnuntain Valioliigasäpinät tarjoaa Chelsea ja Manchester United. Kummalle vedot?

United ei ole voittanut viiteen vuoteen Stamford Bridgellä, jatkuuko putki edelleen?

Sunnuntaisäpinää Valioliigan osalta tarjoilevat Chelsea ja Manchester United. Kummallakin oli viikolla kova Mestarien Liigan peli, United pääsi kotona myllyttämään Benficaa lukemin 2-0 kun Chelsea kävi Italiassa häviämässä Roomalle 3-0. Kumpi vie pisteet tästä sunnuntaitaistosta?

Vedonlyöjien on hyvä tietää Manchester Unitedin karusta putkesta joka sillä on Chelsean kotikentällä. Nyt on mennyt yli viisi vuotta siitä kun United on ottelun voittanut, toki pari tasapeliä tähän viiteen vuoteen mahtuu. Mutta onko aika kypsä nyt sille että United pinnat hakee vai pelataanko taas tasapeliä?

Roomassa juhlittiin maalia tällä tavalla: Pojat on poikia?

Antonio Conte ja Jose Mourinho, siinä todella mielenkiintoinen taistelupari tähän peliin. Chelsea on ollut viime aikoina niskan päällä, mutta mestaruuden kannalta molempien pitäisi voittaa tämä peli. Kumpi sitten vie kolme pistettä vai päädytäänkö tasapeliin? United ei ole kuudessa viime pelissä Stamford Bridgellä tehnyt kuin pari maalia, tuleeko sunnuntaina maali poikineen by Lukaku & Co?

Heijastuuko Mestarien liigan peliotteet tähän peliin?

Mestari Chelsean krapula tuntuu jatkuvan. Oliko tappio Romalle vain tilastotappio ja työtapaturma vai enne jostain isommasta? Ero Man Cityyn on jo melkoinen Liigassa ja jos tästä tulee tappio, Conten palli tai vaikka ne molemmat alkavat kyllä jo lepattelemaan. Taitaa olla jo korvaajakin katsottuna Chelsean puolelta. Kokoonpano Roomassa oli:

Courtois – Rüdiger, Luiz, Cahill – Alonso, Bakayoko, Fabregas, Azpiliqueta – Hazard, Morata, Pedro.

United peluutti Benficaa vastaan muutamia avauskokoonpanon ulkopuolisia pelaajia. Tähän matsiin todennäköisesti muutamia muutoksia tulee:

De Gea – Blind, Smalling, Bailly, Darmian – Matic, McTominay – Martial, Lingard, Mata – Lukaku

Matsista on taas paljon betsattavaa ja mikä olisikaan parempaa kuin latautua tulevaan viikkoon katsomalla huippufutista ja heittää vaikka muutamat livebetsit kehiin. Kummalle laitat vai luotatko tasuriin?

Unitedin Mestarien liigan pelin koostetta:

[youtube shortcode=”youtube”]

Matsista on taas paljon betsattavaa ja mikä olisikaan parempaa kuin latautua tulevaan viikkoon katsomalla huippufutista ja heittää vaikka muutamat livebetsit kehiin. Kummalle laitat vai luotatko tasuriin?

Aseta vetosi