Valioliiga: Chelsea - Norwich 14.7.2020 klo 22.15 Vihje ja kertoimet

Norwich pelaa ensi kaudella Championshipissa, se on jo varmaa. Chelsean paikka ensi kauden Mestareiden liigaan on vielä avoinna, kaikki on tosin joukkueen omissa käsissä.
Chelsea - Norwich
Heinäkuu 14,2020
22:15

Valioliiga: Chelsea – Norwich

Stamford Bridge, Lontoo, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.15 – 9.50 – 21.00

Norwichin putoaminen Valioliigasta on jo varmistunut, ja nyt mietitään sitä, että missä Teemu Pukki pelaa ensi kaudella. Norwichissa saisi varmasti peliaikaa Championshipissa, mutta eiköhän joku keskikastin Valioliiga-jengikin ottaisi Pukin tappelemaan peliajasta.

Chelsean olisi nyt pelattava itselleen paikka top nelosessa, kun CAS hylkäsi UEFA:n Manchester Citylle antaman kilpailukiellon. CAS:n päätöksen jälkeen on niin, että Valioliigan top neljä pääsee ensi kauden Mestareiden liigaan.

Chelsea on juuri nyt nelosena. Viitospaikalla Leicester on pisteen päässä ja kolmospaikalla Manchester United on pisteen edellä.

Viime kierroksella Chelsea hävisi vieraissa Sheffield Unitedille puhtaasti 0-3. Norwichilla on alla seitsemän liigatappion putki. Se on juuri näin huono. Kauden alkupuolella Norwich pelasi useammankin hyvän matsin, mutta pikku hiljaa kauden edetessä ja loukkaantumisongelmien kasaantuessa joukkue aloitti vajoamisen kohti jumbosijoja.

Pukki ollut vaisu jo pitkään

Teemu Pukki oli kauden alussa kuuma pelaaja, mutta varsinkin nyt koronatauon jälkeen Pukinkin pelaaminen on ollut vaisua. Pukki ei ole nyt tauon jälkeen pelannut yhtään täyttä matsia, ja yli 80 minuutin pelejäkin Pukilla on vain yksi. Aluksi Norwichin manageri Farke laittoi Pukin syrjään avauksesta herättääkseen ykköskärkensä, mutta viime matseissa Pukki on ollut sivussa pelkästään siksi, että hän on ollut tehoton.

Chelsean Stamford Bridgellä Norwichilla ei pitäisi olla mahdollisuuksia. Chelsealla on alla neljän liigamatsin voittoputki kotikentällä. Edellisessä kotiottelussaan Chelsea voitti Watfordin 3-0, ja Watford toki on eri tason ryhmä kuin Norwich.

Norwichilla on alla seitsemän liigapelin tappioputki. Näissä matseissa se on tehnyt vain yhden maalin.

Chelsean ja Norwichin kokoonpanot

Chelsean joukkueesta puuttuu varmuudella Billy Gilmour polvivamman vuoksi. Kestää vielä pitkään ennen kuin hän pelaa. N’Golo Kante ja Fikayo Tomori taas ovat mukana. Kantea saatetaan toki säästellä FA Cupin semifinaaliin Manchester Unitedia vastaan. Matsiin on alle viikko.

Chelsean manageri Frank Lampard tehnee vaihtoja Sheffield United -matsin avaukseen. Rudiger, Alonso ja Giroud voisivat olla tulossa mukaan. Samaten Kovacic voisi nyt olla heti mukana, kun viime matsissa hän oli lievästi loukkaantuneena sivussa.

Norwichin ryhmästä Hanley, Zimmermann, Leitner ja Byram ovat edelleen sivussa. Cantwell oli viime ottelussa penkillä, ja nyt hän voisi olla avauksessan. Cantwell on Pukin lisäksi yksi Norwichin onnistujia, kun koko kausi otetaan huomioon.

Chelsealla on panosta ottelussa. Norwich pelannee vapautuneesti, mutta auttaakohan sekään mitään? Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.15 – 9.50 – 21.00. Onhan tämä liikaa Chelsealle kallellaan, vaikka kotijoukkue olisikin ylivoimainen. Norwich +2.5 saa vielä Unibetilta kertoimeksi 1.73, ja se kelpaa varmasti pelilapulle.

Chelsean mahdollinen avaus: Kepa; James, Christensen, Rudiger, Azpilicueta; Mount, Kovacic, Barkley; Pulisic, Giroud, Willian

Norwichin mahdollinen avaus: Krul; Aarons, Godfrey, Klose, Lewis; McLean, Tettey; Hernandez, Cantwell, Buendia; Pukki

Valioliigan betsit Unibetille

Norwich +2.5, kerroin on 1.73.

Aseta vetosi