Valioliiga: Chelsea - Sheffield United 7.11.2020, Mendy nollaa vieraat?

Valioliigassa mielenkiintoinen pelipäivä 7. marraskuuta! Miten käy kun Sheffield United vierailee Lontoossa Chelsean luona? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Chelsea - Sheffield United
Marraskuu 07,2020
19:30

Lähtökohdat otteluun Chelsea – Sheffield United

Valioliigaviikonlopun yksi mielenkiintoisimmista otteluista on lauantaina 7. marraskuuta kello 19:30 alkaen pelattava Chelsea – Sheffield United. Manageri Frank Lampardin ryhmä lähtee hakemaan Stamford Bridgeltä täyttä pistepottia, joiden turvin joukkue pystyisi kipuamaan sarjataulukossa kohti TOP 4 tontteja. Sheffield sen sijaan on saanut kauden seitsemässä ottelussa kasaan vasta yhden tasapelipisteen ja putoamispeikko alkaa pikkuhiljaa kiivetä manageri Chris Wilderin hartioille.

Chelsea vahvassa nollaputkessa

Chelsea teki siirtoikkunassa mittavia hankintoja erityisesti hyökkäyspäähän. Joukkue tehtaili alkukaudesta reippaasti maaleja mutta kun luvalla sanoen ”kohumaalivahti” Kepa oli epävarma niin joukkue menetti pisteitä, kun omissa soi. Edellisessä viidessä ottelussa Chelsean maalinsuulla on kuitenkin pelannut senegalilainen, Rennesistä Lontooseen saapunut Edouard Mendy ja tuloksena viisi peräkkäistä nollapeliä. Chelsea on nyt kaikki kilpailut huomioiden kuuden ottelun tappiottomassa putkessa ja kotonaan joukkue on hävinnyt edellisessä viidessätoista ottelussa vain Liverpoolille sekä Bayern Münchenille. Siniset ovat eittämättä ansainneet tämän ottelun ennakkosuosikin aseman.

Sheffield kaukana viime kauden peli-ilmeestä

Sheffield United pelasi viime kaudella ensimmäistä kautta Valioliigasssa sitten kauden 1992-93.  Nousujoukkue esiintyi pääsarjassa oikein hyvin ja blades sijoittui lopulta yhdeksänneksi. Sheffield saavutti kauden 38 ottelussa 14 voittoa ja 12 tasapeliä. Wilderin ryhmän vahvuus oli puolustuspelissä, kun joukkue päästi koko kauden aikana vain 39 maalia mikäli oli sarjan neljänneksi paras tulos Liverpool, Cityn ja ManU:n jälkeen.  Sheffield menetti kauden pääteeksi ManU:sta lainapestillä seurassa olleen maalivahti Dean Hendersonin eikä putoajajoukkue Bournemouthista tullut Aaron Ramsdale ole kyennyt täyttämään täysin tyhjäksi jääneitä saappaita. Sheffieldiä vastaan on isketty kauden seitsemässä ottelussa jo kymmenen maalia mikä on yli neljäs osa koko viima kauden saldosta.

 

Veikkaus Chelsea – Sheffield United

Mielestämme tämä ottelu on vedonlyöntimielessä aika selvä kamppailu. Mikäli Frank Lampard miehineen ei lähde otteluun takki auki niin kotijoukkue voittaa tämän pelin. Chelsean puolustus on ollut viime kierroksilla hyvä Ben Chillwellin sekä Thiago Silvan johtaessa linjaa ja Mendyn ollessa viimeinen lukko. Sheffield on saanut värkättyä tällä kaudella vain onnettomat kolme maalia, joista kaksi on syntynyt pilkulta. Jos pallo vaan pysyy poissa Chelsean täplältä niin me uskomme, että kotijoukkue voittaa ottelun nollapelillä.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Chelsea menee menojaan?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu, minkä pitäisi päättyä kotijoukkueen voittoon!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä