Valioliiga: Chelsea - Southampton 26.12.2019 klo 17:00 | Boxing Day

Valioliigan perinteinen Tapaninpäivän eli Boxing Day kierros tarjoaa sekä Mestarien liiga paikan että putoamistaistelun kannalta ison pelin Chelsea vs. Southampton! Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
Chelsea - Southampton
Joulukuu 26,2019
17:00

Valioliiga:  Chelsea – Southampton 26.12 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Englannin Valioliigan Tapaninpäivän kierroksella Lontoossa kohtaavat Frank Lampardin luotsaama Chelsea sekä putoamistaistelua käyvä Southampton. Molemmat joukkueet lähtevät kamppailuun allaan vakuuttavat voitot edelliseltä kierrokselta. Chelsea tylsytti Tottenham aseet viime sunnuntain paikalliskamppailussa lukemin 0-2 kun taas Southampton haki komean 1-3 vierasvoiton yhdeltä karsintataistelun päävastuskselta Aston Villalta. Vedonlyöntikertoimet ovat ottelussa Chelsea puolella ja se on ihan perusteltua ottelussa, jossa kohtaavat sarja 4. ja sarjan 17. Esimeriksi Fastbetin pitkävetokertoimet ovat selvästi Chelsean puolella lukemin 1.36 – 5.25 – 8.75

Chelsean nuoren joukkueen suorittamisen taso heilahtelee

Chelsea huopaa tällä hetkellä voitosta tappioon ja tappiosta voittoon. Edellisessä kymmenessä kaikki kilpailut huomioiden Chelsea on voittanut neljä peliä, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt niin ikään neljästi. Ennen edellisen kierroksen hyvällä pelillä irronnutta Tottenham kamppailua joukkue hävisi Valioliigassa 0 – 1 Bournemouthille ja 3 – 1 Evertonille. Nuoren joukkueen suorittamisesta puuttuu tietty tasaisuus mutta joukkue tulee varmasti löytämään tekemisen rutiinin ja tasaisuutta tekemiseen ajan myötä. Chelsea on hävinnyt Southamptonille viimeksi vuonna 2015 ja me uskomme tämä putki saa jatkoa. Edellinen kohtaaminen lokakuussa meni sinisille numeroin 1 – 4.

Nähdäänkö Lontoossa yhtä monta maalia kuin vuonna 2012?

Danny Ings jälleen maaleille?

Southampton tuskin tulee tätä ottelua voittamaan. Muutamia betsikohteita punavalkoisten puolelle voisi kuitenkin olla tarjolla pelaajavetojen parissa. Joukkueen hyökkääjä Danny Ings on tällä hetkellä melkoisen kuuma kaveri. Ings on pelannut parin kuukauden takaisin Southamptonin Leicesterille kokeman 0-9 tappion jälkeen kahdeksan ottelua. Näistä otteluista kuudessa Ings on tehnyt maalin ja yhteensä kahdeksan edellistä on tuottanut seitsemän häkkiä. Yhteensä Soto-kärki on viimeistellyt 11. maalia jolla hän jakaa maalipörssin kakkossijaa. Peliyhtiö Unibet antaa brittipelurin maalille otteluun yllättävänkin suuren kertoimen 3.45. Fastbet taas tarjoaa miehen yli 1.5 laukaukselle kertoimen 1.57 ja puskumaalille kerrointa 9.00. Näitä  kohteita kannattaa ehdottomasti harkita!

Ings on tehnyt kovasti töitä päästääkseen takaisin huipputasolle

Yhteenveto Chelsea – Southampton

Eiköhän juhlakausi tarjoa taas vauhdikkaita otteluita ja maaleja. Uskomme että Chelsea voittaa ottelun mutta koska kerrion suoralle voitolle on kelvoton niin haetaan vetokohde muualta. Fastbet tarjoaa kohteelle ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – Chelsea voittaa” kertoimen 2.45. Se kelpaa kinkun sulatteluun! Toisena vaihtoehtona voisi poimia ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – Yli 2.5 maalia”, tälle kerroin on 2.00. 

fastbet vedonlyönti

Chelse voittaa mutta Southampton laittaa kampoihin

Eiköhän Boxing Dayn kunniaksi nähdä maaleja molemmissa päissä! Lyö oma vetosi ennen kuin kertoimet laskevat!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä