Valioliiga: Chelsea - Tottenham 29.11.2020 klo 18.30, matsi Lontoon herruudesta

Tottenham on sarjakärki ja Chelsea kolmonen. Tällä kaudella Valioliigan mestaruudesta tulee hyvin tasainen taisto, lontoolaisillakin on mahdollisuus.
Chelsea - Tottenham
Marraskuu 29,2020
18:30

Valioliiga: Chelsea – Tottenham

Stamford Bridge, Lontoo, UK

Kertoimet (Unibet) 2.10 – 3.65 – 3.65

Chelsea ja Tottenham pelaavat Lontoon herruudesta, ja samalla koko Valioliigan kärkipaikasta. Lontoossa on kuusi Valioliigan joukkuetta, ja näistä Chelsea ja Spurs ovat tällä kaudella selvästi parhaat. Tottenham on yhdeksän kierroksen jälkeen sarjakärki ja Chelsea kolmonen kahden pisteen päässä.

Kummankin joukkueen ottelusaldo viime kierroksilta on kyllä vakuuttavan näköinen. Chelsealla on alla kaikki turnaukset mukaan lukien kuuden voiton putki ja Tottenhamilla viiden voiton putki.

Kumpikin joukkueista pelaa vielä Mestareiden liigaa. Chelsea voitti viikolla UCL -kierroksella Rennesin 2-1 ja sitä ennen Valioliigassa Newcastlen 2-0. Spursin voitti viikolla Ludogoretsin 4-0 ja sitä ennen mainiossa matsissa Manchester Cityn 2-0.

Chelsean ja Spursin matsissa on vielä hieman mestari ja oppipoika -asetelmaa, mutta ei välttämättä enää kovin kauan. Tottenhamin manageri Jose Mourinho on managerin hommissa nähnyt jo kaiken, Valioliigan mestaruuksiakin hänellä on kolme. Frank Lampard oli Chelsean avainpelaajia Mourinhon manageriaikana. Nyt Lampard on kokematon, mutta kovaa nousussa oleva liigamanageri.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Lontoolaisilla mestaruusmahdollisuudet

Ja vielä sellainenkin merkkipaalu tässä ottelussa on, että peli on tuhannes Chelsean matsi, kun omistajana on ollut Roman Abramovich.

Abramovich ja Mourinho -kaksikko on ollut menestyksen tae Chelsealle. Yksikään toinen englantilainen joukkue ei ole voittanut niin montaa pokaalia kuin Chelsea sinä aikana, kun Abramovich on ollut mukana. Yhteesnä pokaaleja on 16, ja puolet niistä on voitettu Mourinhon manageriaikana. Frank Lampard oli pelaajana mukana 13 pokaalin voittamisessa.

Tällä kaudella viime kauden mestari Liverpool on ajautunut hankaliin loukkaantumisongelmiin. Manchester City taas on aloittanut kauden kehnommin kuin aikoihin. Lontoolaisjoukkueille on nyt avautunut todellinen tilaisuus voittaa liigamestaruus.

Jose Mourinho on saanut rakennettua Tottenhamista nyt itsensä näköisen joukkueen. Viime liigakierroksella, kun Spurs voitti kotikentällä Lontoossa Man Cityn 2-0, City piti palloa lähes koko ottelun. Tottenham keskittyi puolustamaan ja olemaan tehokas. City voitti laukaukset ottelussa 22-4.

Pelin jälkeen toimittaja totesi Mourinholle, että Man City hallitsi ja piti palloa oikeastaan koko pelin ajan. Mourinho totesi tähän, että ”he voivat vielä pallon vaikka kotiin, minä vien kolme pistettä”.

Tottenham on voittanut kauden kaikki Valioliigan vierasottelunsa. Hurjin matsi oli Manchester Unitedin piekseminen Old Traffordilla 6-1.

Chelsean ja Tottenhamin kokoonpanot

Chelsean Pulisic on taas pelikunnossa, mutta ei häntä vielä avauksessa nähdä. Lampardilla on ilmeisesti käytettävissä täysin terve joukkue, ja se on tässä vaiheessa kautta harvinaista. Havertzkin on päässyt kuiville koronakaranteenistaan.

Tottenhamilla on ollut lyhyempi valmistautumisaika. Viimeisin loukkaantunut on puolustuksen Alderweireld. Toppariksi saattaa tulla Swanseasta hankittu Rodon, jolla ei ole vielä liigamatsia pelattuna.

Lamela on myös sivussa, muuten avainpelaajat taitavat olla terveinä.

Chelsean mahdollinen avaus: Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Havertz, Kante, Mount; Ziyech, Abraham, Werner

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris; Doherty, Rodon, Dier, Reguilon; Sissoko, Hojbjerg; Son, Ndombele, Bergwijn; Kane

Aikalailla tasaväkisiksi vetopuolella nämä kaksi joukkuetta arvioidaan. Chelsealla on kotietu, ja Unibetilla matsin kertoimet ovat 2.10 – 3.65 – 3.65. Mourinho laittaa joukkueensa aivan varmasti pelaamaan todella tiukan puolustuksen. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi Unibetilla 2.07, ja sitä voisi pienellä betsata. Jos Mourinho onnistuu, niin maalipaikat ovat matsissa vähissä. Ja miksipä The Special One ei onnistuisi.

Valioliigaa Unibetille

Alle 2.5 maalia kertoimella 2.07.

Aseta vetosi