Crystal Palace - Norwich City 28.9 Klo 17.00 - Vedonlyöntivihje ja kertoimet

Norwich ja Teemu Pukki hakevat lauantaina Selhurst Parkilta voittoa vierasottelussa Crystal Palacea vastaan. Lue vihje otteluun ja katso vedonlyöntikertoimet!
Crystal Palace - Norwich
Syyskuu 28,2019
17:00

Tulevana viikonloppuna pelataan jälleen tutusti Englannin Valioliigaa. Lauantaina on täysi rähinä päällä usealla paikkakunnalla, kun päivän aikana pelataan peräti kahdeksan ottelua.  Suomalaisittain yksi mielenkiintoisimmista peleistä on tietenkin Lontoossa Selhurst Parkilla käytävä ottelu Crystal Palacen sekä Norwich Cityn välillä. Onnistuuko Teemu Pukki yhden ottelukierroksen tauon jälkeen vai tappaako Roy Hodgson kanarialintujen hyökkäyspelin samalla tavoin kuin hodari oli tappaa suomalaisten mielenkiinnon maajoukkue futista kohtaan… Palace lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina lukemin 2.00 – 3.55 – 3.75.

Roy Hodgsonin Crystal Palace on tylsä joukkue

Crystal Palacen manageri Roy Hodgson on niin sanotusti vanhan liiton mies. Miehen jalkapalloideologia alkaa olla jo mennen talven lumia kuten Stephen Elopin luurit. Crystal Palacen peleissä ei todellekaan mässäillä maaleilla, ainakaan The Eaglesien toimesta. Palacen kuudessa tämän kauden kamppailussa on nähty yhteensä vain 11 maalia, joka on koko sarjan pienin lukema. Yli kolmas osa näistä maaleista nähtiin kahden viikon takaisessa Tottenham vierasottelussa, jossa Hotspurs iski taululle 4 – 0 lukemat. Kun tätä peliä ei oteta huomioon niin viidessä kuudesta edellisestä Valioliigaottelusta ei ole nähty kuin 7 maalia. Crystal Palace itse on viimeistellyt koko alkukauden aikana vasta 4 maalia, joka on kaksi maalia vähemmän mihin Teemu Pukki on pystynyt samassa ajassa yksin. Kaiken kaikkiaan tilastot osoittavat, että Palacen peleissä on nähty tällä kaudelle keskimäärin 1.8 maalia joka on Valioliigan pienin lukema. Peliyhtiö Unibet tarjoaa alle 2.5 kamppailulle kertoimen 2.14 joka on hyvinkin pelattava kohde.

Onko se sitten mikään ihme jos maaleja ei synny kun manageri antaa käskyjä tyhjälle penkille….

Teemu Pukki ja Norwich tarvitsevat pisteitä

Norwichin vierailu Lontoossa on joukkueelle yllättävänkin tärkeä reissu. Norwich kaipaa kipeästi pisteitä, jotta se voisi karistaa putoamisviivan jo hyvissä ajoin talven aikana selkänsä taakse. Daniel Farken luotsaama joukkue voitti upeasti pari viikkoa sitten Manchester Cityn mutta viime viikolla joukkue ei jäi ilman maaleja Burnleyn viereissa. Norwich on nyt kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella ja joukkueelle olisi todella arvokasta niistää pisteitä Crystal Palacen kaltaisilta alemman keskikastin joukkueilta jotka ovat omalla iloisella hyökkäyspelillä täysin lyötävissä. Siinä missä Palacen peleissä on säästelty maalien kanssa, niin Norwichin otteluissa on ollut hieman erilainen meno. Norwichin kuudessa ensimmäisessä pelissä on nähty yhteensä 26 maalia ottelukohtaisen maalikeskiarvon ollessa 3.8 maalia per peli. Ehkäpä juuri tästä syystä Unibet tarjoaa yli 2.5 maalin ottelulle vain 1.74 kokoista kerrointa.

Luvassa vähämaalinen kamppailu?

Crystal Palace on pelannut tällä kaudella neljä ottelua (Valioliiga + Englannin liigacup) kotikentällään. Ottelut ovat päättyneet varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, 0-0, 1-0 ja 1-1. Maalimäärissä on selvästi nouseva trendi mutta me uskomme kuitenkin vähämaaliseen peliin ja alle 2.5 maalin kamppailuun kertoimella 2.14. Ja ehkäpä se Pukki nikkaa yhden palauttaen vedonlyöjien panoksen 2.43 kertaisesti.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä