Valioliiga: Everton - Crystal Palace la 08.02.2020 kello 14.30

Valioliigassa pelataan lauantaina vain kaksi ottelua. Liverpoolissa on luvassa mielenkiintoinen kamppailu Everonin ja Crystal Palacen välillä. Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Everton - Crystal Palace
Helmikuu 08,2020
14:30

Valioliiga: Everton – Crystal Palace, luvassa tasainen vääntö?

Lauantain Valioliigakierroksella pelataan kaksi ottelua. Ensimmäinen näistä alkaa kello 14.30 ja tässä Evertonin sekä Crystal Palacen välisessä ottelussa on jaossa molempien joukkueiden kannalta todella tärkeät pisteet. Everton löytyy tällä hetkellä sarjasta sijalta 9. kun taas Crystal Palace pitää halussaan sijaan 14. oikeuttavaa tonttia. Joukkueiden välinen piste-ero on vain kolme pistettä, joten panokset ovat isot! Palacen tilanne on otteluun lähdettäessä mielenkiintoinen, Roy ’hodari” Hodgsonin joukkueella on vain seitsemän pistettä matkaa Eurooppa-liigaan mutta toisaalta vain vaivaiset kuusi pistettä erottaa lontoolaiset putoamisviivasta. Miltä sarjataulukko näyttää Valioliigan 26. ottelukierroksen jälkeen? Pitkävetokertoimet ovat vahvasti Carlo Ancelottin alaisuudessa piristyneen Evertonin puolella lukemin 1.36 – 3.85 – 6.25

Everton ja Crystal Palace ovat vähään tyytyväisiä

Kumpikaan joukkue ei ole tällä kaudella mässäillyt maaleilla. Everton on viimeistellyt tällä kaudella vain 31 osumaa, joka on TOP 10: sää toiseksi huonoin saldo. Crystal Palace sen sijaan on venyttänyt maaliverkkoja vain 22 kertaa, joka on koko sarjan huonoin lukema. Everton on viimeistellyt neljässä edellisessä kotipelissä yhtä monta maalia, kun taas lontoolaiset ovat jääneet viidessä edellistä ottelussa kolmesti nollille.

Prinssi Williamilta boostia Palacen tekemiseen?

Tasaista?

Joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta kuusi on päättynyt tasan, kolme kertaa 0-0 joista kaksi viimeisintä ovat molemmat olleet kiikarit. Edellisestä kymmenestä vain kahdesti on ylitetty yli 2.5 maalin raja. The Toffees on piristynyt managerin vaihdon jälkeen ja joukkue nousikin edellisessä ottelussa 2 – 0 asemasta 2-3 voittoon loistavasti viime kierroksilla puolustanutta Watfordia vastaan. Crystal Palace puolustaa kuitenkin kurinalaisesti 90. minuuttia eikä yksikään joukkue ole tehnyt sitä vastaan yli kahta maalia. Luvassa on siis tiukka ja tasainen kamppailu! 2-1 kotivoitto?

Veikkaus: Everton – Crystal Palace

Lauantain otteluun seuraavat pelivalinnat 888Sportsilta:

  • Everton voittaa   – 1.64
  • Crystal Palace yli 0.5 maalia  – 1.74
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 2.10

Isojen pisteiden ottelu!

Tarjoaako korkeiden panosten ottelu jännittävän ottelun vai asemasodan? Evertonilla avaimet voittoon. Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja