Valioliiga: Everton – Liverpool sunnuntaina 3.3.2019 kello 18:30

Liverpoolin paikallistaisto luonnollisesti isosti esillä vedonlyöntitoimistojen listoilla. Laittaako mestarisuosikki Liverpool Evertonille luun kurkkuun jo ensimmäisellä puoliajalla vai käykö toisinpäin? Betsaa!
Valioliiga: Everton – Liverpool
Maaliskuu 03,2019
18:30

Valioliiga: Everton – Liverpool, Poolilla ei varaa pistemenetyksiin

Pitkävetokertoimet ovat isosti Liverpoolille ja sarjataulukko tukee tätä teoriaa Liverpoolin voitosta rankasti. Vaikka Evertonin kerroin huitelee lähempänä kuutta, pitää huomioida se, että Liverpool on pelannut kuudesta viimeisestä pelistä peräti neljä tasapeliä, ja kuudesta viimeisestä Everton – Liverpool ottelusta on peräti viisi kuudesta päättynyt tasapeliin. Tarjolla on ollut kaikkia mahdollista, 0-0, 1-1, 2-2 ja 3-3. Nämä lukemat taitaa olla melkein pakko laittaa tulosvetoon tässäkin pelissä.

Edellisessä ottelussa Everton niittasi Cardiffin ja orastaneen tappioputken kanveesiin 0-3 lukemin, näiden avulla on hyvä lähteä tähän paikallispeliin. Liverpool puolestaan kohtasi vasta keskiviikkona kotona Watfordin ja paukutti taululle 5-0 lukemat, mutta molemmilla on ollut hyvää aikaa palautua (ja juhlia) edellisen ottelun jälkeen.

Evertonin kotitilastoista löytyy fakta, jonka mukaan sen kotipeleissä on tehty ensimmäisellä puoliajalla maaleja 9-11 maalierolla, erityisen vahva jakso on sillä ollut 31-45 minuuteilla, jossa maaliero on 6-2. Betsin paikka?

Liverpool ei ole vieraissa päästänyt kuin kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla, toki ei niitä toisellakaan puoliajalla ole kuin viisi kappaletta. Pool on tehnyt vieraspeleissä viimeisellä puolituntisella peräti 13 maalia, enemmän kuin mikään muu siinä ajassa. Betsin paikka livevedonlyönnissä kenties?

Ekaan varttiin Liverpoolin vieraspeleissä ei ole tehty kuin yksi maali tähän mennessä (1-0)., seuraava vartti on tuonut sitten jo kuusi maalia (4-2). Evertonin kotipeleissä on ekaan varttiin tehty 2-2 maalit, toiseen varttiin sitten 3-2. Iso ero esimerkiksi Manchester Cityn kotiotteluihin joissa on tehty 9-1 ja 10-2 maalit ekaan puoleen tuntiin. Tuleeko tähän tilastoon Liverpoolia vastaan nyt parannusta?

Veikkaus: Everton – Pool, kumman hönkä riittää?

Eihän tämä nyt missään nimessä mikään helppo peli tule Liverpoolille olemaan. Vaikka kertoimet ovat isosti Liverpoolille, pitää ottaa huomioon että Evertonin kotikenttä ei ole punaisille paholaisille mitenkään helppo paikka pelata.

Tässäkö kokoonpanot tai ainakin rungot sunnuntain Valioliigapeliin? Veikkaus on että tähänkin peliin laitetaan kaikki parhaat pelaajat kentälle, eihän saman kaupungin toiselle joukkueelle vaan nyt voi mennä häviämään.

Everton 4-2-3-1

Pickford – Digne, jagielka, Keane, Coleman – Gueye, Schneiderlin – Richarlison, Sigurdsson, Walcott – Calvert-Lewin

Liverpoolilla oli puolestaan keskiviikkona peli Watfordia vastaan.

Liverpool 4-3-3

Alisson – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Keita, Fabinho, Wijnaldum – Mané, Salah, Shaqiri

Naurattaako Kloppoa vielä Everton-pelin jälkeen?

Maalijuhla vai niukkamaalinen taisto?

Kummankin viimeiset ottelut ennen tätä peliä olivat melkoista maalimässäjäisiä. Yleensä näiden pelien jälkeen maaleja tehdään vähemmän. Miten mahtaa käydä tässä pelissä?

Aseta vetosi