Tiistai 30.1. Huddersfield - Liverpool. Viettääkö Liverpool taas "laskiaistiistaita"?

Liverpoolilla kaksi nöyryyttävää tappiota alla, tuleeko kolmas? Nyt on ryhdistäytymisen paikka.

Jaahas, Huddersfield – Liverpool. Olisikohan Poolin konttaukset taas vähäksi aikaa ohi ja nyt voitaisiin palata omalle tasolle? Nöyryyttävät tappiot Valioliigassa Swansealle ja FA Cupissa West Bromille eivät saa saada tässä ottelussa jatkoa. Huddersfieldin kotikerroin 11.00 on kyllä kieltämättä komea…

Ei näillä joukkueilla isoa keskinäistä historiaa ole, joukkueet ovat pelanneet tasan kolme matsia vastakkain. Liverpool on voittanut Huddersfieldin kotikentällä lukemin 0-2 FA Cupissa vuonna 1999 ja 2016 ystävyysottelun 2016 vuonna samoin lukemin. Tämän kauden Liverpool – Huddersfield ottelu päättyi 3-0, joten Huddersfield hakee sitä ensimmäistä voittoaan ja ensimmäistä maalia Liverpoolin verkkoon.

Oletuskokoonpanot tähän matsiin ovat seuraavanlaiset: Kotijoukkueelta puuttuu ainakin Jon Gorenc Stankovic ja Elias Kachunga, samoin pelikunnon kanssa on ongelmia Martin Cranie, Danny Williams ja Tence Kongolo kolmikolla. Liverpoolilta loukkaantumisten takia sivussa ovat Adam Bogdan, Nathaniel Clyne, Adam Lallana ja Ragnar Klavan.

Nähdäänkö pelissä se ”real” Liverpool tai ihan jotain muuta?

Huddersfield 4-2-3-1

Lössl – Malone, Schindler, Zanka, Smith – Mooy, Hogg – Parra, Pritchard, Ince – Depoitre

Liverpool 4-3-3

Karius – Robertson, Dijk, Matip, Gomez – Ca, Henderson, Chamberlain – Mané, Firmino, Salah

Liverpoolilla ei varaa pelleilyyn

Liverpoolin kaksi viimeistä peliä on mennyt synkästi penkin alle. Joukkue hakee varmasti vielä vahvistusta Coutinhon poistumisen myötä, mutta ainakin toistaiseksi on ollut vielä hiljaista, joskin huhuja tuntuu tulevan joka päivä lisää.

Tässä matsissa ei kummallakaan olisi varaa hävitä, Liverpoolin taistelu hyvistä sijoituksista ja Mestareiden liigan paikasta ei isoa kolausta vielä kokenut, mutta jos tästäkin pelistä tulee kuonoon niin valmentajan pallihan siitä alkaa heilua. Huddersfieldin sijoitus 14. on ihan mukava, mutta tasaisen tyvipään takia sijoitus voi muuttua todella nopeasti.

Lähdetään hakemaan vierasvoittoa tästä pelistä, pakkohan sen on tulla. Kotikerroin on kieltämättä jopa hurja, mutta Liverpoolin junalta loppuu nyt sivuraide ja on pakko päästä takaisin pääraiteelle, muuten ei hyvä heilu.

Ei sota yhtä miestä kaipaa, mutta kyllähän Liverpoolilla tulee tätä miestä ikävä…

Lähdetään hakemaan vierasvoittoa tästä pelistä, pakkohan sen on tulla. Kotikerroin on kieltämättä jopa hurja, mutta Liverpoolin junalta loppuu nyt sivuraide ja on pakko päästä takaisin pääraiteelle, muuten ei hyvä heilu.

Aseta vetosi