Valioliiga: Leeds - Burnley 27.12.2020 - Sunnuntaiaamun ottelu tarjoaa vähän maaleja?

Sunnuntaina 27. joulukuuta pelataan neljä ottelua. Ensimmäisenä nähdään Leeds vs. Burnley! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Leeds - Burnley
Joulukuu 27,2020
14:00

Lähtökohdat otteluun Leeds – Burnley

Valioliigassa sulatellaan tuttuun tapaan kinkkuja Tapaninpäivänä oikein urakalla useamman ottelun voimin mutta paljon pelattavaa jää myös sunnuntaille 27. joulukuuta. Sunnuntain starttaa varsin mielenkiintoinen ottelu, kun Marcelo ”slaavikyykky” Bielsan luotsaama Leeds isännöi Elland Roadilla aina yhtä peribrittiläisen pelikirjan omaavaa Sean Dycheä ja hänen Burnley-pelaajia.

Nämä joukkueet löytyvät sarjataulukoista juuri nyt sijoilta 14 ja 16 (Arsenal välissä) ja joukkueiden välinen piste-ero on vain neljä pistettä. Piste-eroa mielenkiintoisempia ja merkittävämpi ero löytyy kuitenkin tehdyistä maaleista, joita Leedsillä on kauden 14 otteluun 24 kappaletta ja Burnleyllä 8. Kumman valmentajan pelikirjan sivuilta löytyy oikeat vastaukset kolmen pisteen pottiin vai jaetaanko pisteet?

 

Leeds luottaa oman pelitapaansa

Leedsin ja Marcelo Bielsan pelitapa tunnetaan jo hyvin vedonlyöjien keskuudessa. Se on all in koko 90. minuuttia ja lopuksi katsotaan tulostaululle. Kaksi edellistä kierrosta on antanut tästä pelitavasta hyvän esimerkin, 16. joulukuuta joukkue kaatoi kotoaan Newcastlen 5-2 mutta vain neljä päivää myöhemmin ManU kaatoi Leedsin 6-2 Manchesterissä. Kahdesta edellisestä ottelusta Newcastlea voidaan pitää enemmän Bunrleytä muistuttavana joukkueena, jos tästä haluaa ammentaa tulevaan otteluun.

Burnley tappiottomassa putkessa

ManU möyhensi Leedsin koska se osasi puhkoa joukkueen korkean puolustuslinjan hyvillä syötöillä ja nopeilla jaloilla. Burnleyltä ei löydy näistä avuista kumpaakaan mutta kovaa päätä ja puolustus asennetta senkin edestä. Burnley lähtee tähän otteluun vaikean alkukauden jälkeen neljän ottelun tappiottomassa putkessa:

  • 21.12.2021 Burnley 2 – 1 Wolves
  • 17.12.2021 Aston Villa 0 – 0 Burnley
  • 13.12.2021 Arsenal 0 – 1 Burnley
  • 05.12.2021 Burnley 1 – 1 Everton

Burnley on armoton joukkue taistelemaan, repimään ja raastamaan. Tässä piileekin joukkueen ase Leedsiä vastaan missä pelaajilla alkaa aivan varmasti tuntua jo jaloissa tiivis ottelutahti ja El Locon vaatimustaso, juokse, juokse ja juokse.

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Veikkaus Leeds – Burnley

Leeds on ansaitusti tämän ottelun ennakkosuosikki ja mahdollisesti myös ottelun voittaja. Vedonlyöntisivustoilla tuntuu olevan tähän otteluun isot maaliodotukset mutta suodamme vastavirtaan. Leedsin peleissä on nähty paljon maaleja mutta Burnleyn otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 2.1 osumaa per peli. Leeds viimeisteli ennen Newcastle ottelua kolmesti putkeen vain yhden maalin ja harakoita vastaan maalihanat repesivät vasta 77. minuutilla minkä jälkeen joukkue osui kolmesti.

Burnley sen sijaan on päästänyt neljässä edellisessä vain kaksi maalia. Ottelu pelataan kaiken lisäksi sunnuntaina kello 12:00 alkaen paikallista aikaa, joten pelaajat eivät varmasti ole terävimmillään. Lähdetään hakemaan kupongille vähämaalista peliä!

Betway: Alle 3.5 maalia @ 1.50

Betway: Alle 2.5 maalia @ 2.30

Betway: Tasapeli/Burnley @2.15

Tasaista vääntöä?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Molemmat kaipaavat voittoa mutta menevätkö pisteet sittenkin tasan ja ennen kaikkea ovatko maalit kortilla?

Aseta vetosi