Valioliiga: Leeds - West Ham 11.12.2020 klo 22.00

Leedsin ja West Hamin kausi on kummallakin ollut kaikkinensa kelvollinen. Leeds on sarjanousijana vielä hyvin keskikastissa ja Hammers keskivälin yläpuolella.
Leeds - West Ham
Joulukuu 11,2020
22:00

Valioliiga: Leeds – West Ham

Elland Road, Leeds, UK

Kertoimet (Unibet) 2.25 – 3.70 – 3.20

Viikonlopun Valioliiga alkaa ottelulla Leeds vastaan West Ham. Haetaan matsiin isokertoiminen veto, ja se löytyy ensimmäisen maalintekijän betsaamisesta.

Leeds vastaan West Ham voisi olla tällä kertaa viihdyttävä ottelu. Kummallakin joukkueella on viime aikoina ollut epätasaisia matseja. Hammersilla on viidestä viime matsista kolme voittoa ja tappiot Liverpoolille sekä Manchester Unitedille. Leedsillä on mennyt heikommin, viimeisten viiden ottelun saldo on 1-1-3. Viime matsissa Hammers hävisi Man Unitedille 1-3 ja Leeds Chelsealle samoilla numeroilla.

Leeds on nyt sarjassa sijalla 14, mutta silti sen alkukautta on pidettävä onnistuneena. Se on sarjanousija, eikä nousijan asema koskaan ole helppo. Valioliigan ja Championshipin ero on melkoinen. Leedsillä on myös ollut hankala ohjelma alkukaudesta, se on kohdannut muun muassa Man Cityn, Liverpoolin, Chelsean, Leicesterin ja Evertonin.

West Hamillakin on ollut tiukka alkukauden ohjelma, mutta se on jo vakiintunut Valioliigan seura. Nyt se kuitenkin vihdoin, hyvin pitkän odotuksen jälkeen, on jotain muuta kuin potentiaalinen kriisijoukkue.

West Ham oli useammassakin paperissa kauden alla rankattu putoajaehdokkaaksi, mutta nyt se paremminkin pelaa tulevan kauden europelipaikoista. David Moyes ei managerina herättänyt kauden alla luottamusta, mutta jotenkin hän on onnistunut saamaan Hammersin pelaamaan a-peliään.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Leedsin ja West Hamin kokoonpanot

Leedsin kentällä West Ham on selvä altavastaaja. Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.25 – 3.70 – 3.20.

West Ham hankki kesällä Said Benrahman, ja nyt hän voisi olla avauksessa kärjessä. Michail Antoniolla on ongelmia takareisivamman kanssa, joten Haller lienee avauksessa.

Leedsin manageri Bielsa meni ilmoittamaan joukkueen avauskokoopanon jo keskiviikkona, kun sitä häneltä kysyttiin. Joukkueesta sairastuvalla ovat ainakin Koch sekä Llorente.

Leedsin mahdollinen avaus: Meslier; Dallas, Ayling, Cooper, Alioski; Phillips; Raphinha, Klich, Rodrigo, Harrison; Bamford

West Hamin mahdollinen avaus: Fabianski; Balbuena, Ogbonna, Cresswell; Coufal, Rice, Soucek, Masuaku; Bowen, Haller, Benrahma

Leedsin heikko kohta on erikoistilanteiden puolustaminen. Leicester on tällä kaudella päästänyt eniten maaleja erikoistilanteista, yhteensä kuusi, mutta West Ham on tämän listan kakkonen viidellä päästetyllä maalilla.

Jos Hammers tässä matsissa tekee maalin, niin melko todennäköistä on, että se tulee erikoistilanteesta, keskityspallo vaparista tai kulmasta maalille, päätä väliin ja pallo maaliin. Soucek ja Haller ovat Hammersin pelaajat, jotka voittavat eniten pääpalloja, mutta kyllä toppareistakin löytyy kovia pääpelaajia. Angelo Ogbonna teki hiljattain maalin Aston Villa -matsissa, ja nytkin hän voisi olla maaliuhka. Ogbonna laukoo 0.5 kertaa per matsi, mutta pääpalloja hän voittaa noin 2.5 per ottelu.

Nyt pääpelissä Leedsillä on puolustusongelmia, joten kaivetaan Ogbonnan maalista betsi isolla kertoimella. Unibetilla saa kertoimen 29.00 sille, että Ogbonna tekee matsin ensimmäisen maalin ja kertoimen 11.00 sille, että Ogbonna tekee maalin ottelun aikana. Ne voisi kahvirahalla lapulle laittaa.

Maalintekijästä veto Unibetille!

Hammersin toppari Ogbonna, avausmaali kertoimella 29.00, maali ottelun aikana kertoimella 11.00.

Aseta vetosi