Valioliiga: Leicester - Aston Villa 09.03.2020 – Vihje ja Kertoimet

Leicester on vielä kiinni ensi kauden Mestareiden liigan paikassa, vaikka joukkue onkin tulossa lujaa alaspäin. Aston Villa taas on vajonut putoamisrajan alle.
Leicester - Aston Villa
Maaliskuu 09,2020
22:00

Valioliiga: Leicester – Aston Villa

King Power Stadium (Leicester)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.45 – 4.90 – 7.60

TV/Stream: Viaplay 

Kaksi joukkuetta pahassa jamassa

Leicester on putoamassa lujaa vauhtia alaspäin Valioliigan kärjestä. Joukkue on nyt neljän voitottoman ottelun ja kahden tappion putkessa.

Aston Villa mielellään varmasti haluaisi jatkaa Leicesterin surkeaa tilannetta. Se on nyt kolmen tappion putkessa ja toiseksi viimeisenä sarjassa.

Sarjataulukon kolmas sija on Leicesterille huikea hyvä tulos. Se on Valioliigan suurseuroihin verrattuna pikkuinen tekijä, ja nyt kuitenkin Mestareiden liigan paikka on sen omissa käsissä. Eroa sarjavitosena olevaan Manchester Unitediin on edelleen viisi pistettä ja yksi peli vähemmän pelattuna. Ei Leicester kovinkaan kummoista kevät kautta tarvitse, että se pelaa jälleen ensi kaudella UCL -lohkopelejä.

Leicesterillä on viime kierroksilla pettänyt pahiten hyökkäyspää. Se on hävinnyt kaksi viimeistä peliään Norwichille ja Manchester Citylle 0-1. Tätä ennen se pelasi nolla-nollan Wolvesin kentällä. Leicester on edelleen Valioliigan maalintekotilastossa kolmosena 54 maalilla, alkukaudesta sen kärkipää oli erinomainen.

Putoaako Villa taas?

Aston Villan tilanne on surkea. Se on perinteikäs seura, ja kun se viime kauden jälkeen nousi Championshipistä liigaan, niin seurajohto päätti käyttää valtaisan kasan rahaa, yli 125 miljoonaa puntaa, uusiin pelaajiin. Ja nyt se on sarjataulukon pohjalla, vain kehno Norwich sen alapuolella.

Viime lauantain liigakierros toi Villalle hyviä tuloksia, kun sen pahimmat kilpailijat hävisivät. Villan etu putoamiskisassa on se, että se on pelannut vähemmän kuin muut. Jos Villa tänään voittaa Leicesterin, niin sitten sen ala sarjassa olisi neljä joukkuetta ja silti Villalla olisi vielä yksi ottelu enemmän pelattavana.

Aston Villalla on edessä todella kova otteluohjelma, nyt olisi sille paras tilaisuus ottaa kolme pistettä. Leicester -matsia seuraavissa neljässä ottelussa se saa vastaansa nelospaikasta kiinni pitävän Chelsean, mestaruuden voittavan Liverpoolin ja hyvään kuntoon päässeen Manchester Unitedin.

Leicesterin ja Aston Villan kokoonpanot

Yksi syy Leicesterin maalinteko-ongelmiin saattaa olla siinä, että Jamie Vardy on ollut kaksi viimeistä ottelua sivussa pohjevamman vuoksi. Nyt hän on ilmeisesti mukana pelissä, ainakin Vardy on jo ollut harjoituksissa.

Englannin maajoukkueen Ben Chilwell on kärsinyt takareisivammasta, mutta lienee aloituskunnossa. Amartney ja Mendy ovat sivussa.

Villalta ovat sivussa ainakin pitkäaikaisloukkaanutneet Heaton ja Wesley, sekä Steer. McGinnin paluu peleihin on lähellä, mutta Leicester -matsiin hän tuskin vielä pääsee mukaan.

Samatta on ollut kelpo korvaaja Wesleylle, hän on tehnyt jo kaksi osumaa.

Leicesterin mahdollinen avaus: Schmeichel; Ricardo, Evans, Soyuncu, Chilwell; Perez, Praet, Ndidi, Maddison, Barnes; Vardy

Aston Villan mahdollinen avaus: Reina; Guilbert, Engels, Mings, Targett; Nakamba, Luiz; Trezeguet, Grealish, El Ghazi; Samatta

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Vedot vieraille ja vähämaaliselle matsille

Unibetilla kertoimet ovat 1.45 – 4.90 – 7.60. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain 1.48. Kumpikin on kyllä hieman väärin. Leicesterin maalinteko on hyytynyt. Se sijoitus sarjataulukossa on kyllä tasoon nähden yläkanttiin, ja Villalla taitaa olla alakanttiin. Alle 3 maalia asian handicap saa kertoimeksi 2.08, se kelpaa kupongille. Samaten voi betsata Villa +1 asian handicap, kerroin on 2.28.

Aseta vetosi

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4