Valioliiga: Liverpool – Aston Villa su 05.07.2020 klo 18:30

Liverpool on jo mestari ja sen kyllä huomasi Manchester Cityä vastaan. 4-0 turpaan ja kauden toinen tappio, mitä jatkossa? Eihän se pelimotivaatio varmaan kaikkein paras ole, mutta vielähän sillä olisi mahdollisuus napata kaikkien aikojen isoin pinnasaalis yhdeltä kaudelta.
Valioliiga: Liverpool – Aston Villa
Heinäkuu 05,2020
18:30

Valioliiga: Liverpool – Aston Villa su 05.07.2020 klo 18:30

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.37 – 5.50 – 8.80
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Liverpool – Aston Villa

Aston Villa on näistä joukkueista nyt nälkäisempi, mutta ei Liverpool halua kotonaan hävitä. Aston Villa on nyt putoajan paikalla yhdessä Bournemouthin ja Norwichin kanssa. Liverpool on siis jo voittanut mestaruuden, mutta ei halua varmasti hukata hyvää saldoaan kotiareenallaan, vaikka ei siellä niitä katsojia olekaan.

Kipeämmin niitä pisteitä siis tarvitsisi Aston Villa, mutta eiköhän yhden ripulipelin jälkeen poolin ukot nouse taas pelaamaan kun pahimmat mestaruusjuhlakrapulat on ravistettu pois. Eipä tuosta Cityn matsista nyt mitään kauhean suurta juhlaa tullut.

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta! Me suosittelemme mm. näitä betsejä!

Sadio Mane tekee maalin ottelussa – kerroin 2.02

Trent Alexander-Arnold syöttää maalin – kerroin 2.80

Liverpool voittaa nollapelillä – kerroin 2.43

Liverpool – Aston Villa aikaisemmat ottelut

Liverpool on pelannut kolme peliä korontauon jälkeen ja näistä saldona liikennevalot eli tappio, tasapeli ja voitto. Tasapeli tuli Evertonia vastaan heti ensimmäisessä pelissä 0-0, sen jälkeen se voitti Crystal Palacen 4-0 ja sitten tuli häviö taas Manchester Citylle 4-0. Miten mahtaa käydä nyt?

Aston Villa on puolestaan pelannut neljä peliä, näistä se on napannut tasapelin 0-0 Sheffield Unitedia vastaan, 1-2 tappio Chelsealle, 1-1 tasapeli Newcastlen kanssa ja viimeksi Wolverhampton nappasi pisteet 0-1 voitolla.

Aston Villa on ollut Liverpoolille aina todella paha vastustaja, 10 viimeisintä kohtaamista ovat menneet Poolin kotona 3-3-4 ja maalierolla 19-16. Vaikka Aston Villa onkin sarjataulukon alapäässä, se voi kyllä tässä ottelussa laittaa kaiken likoon ja Poolin ahtaalle.

Liverpool – Aston Villa kokoonpanot

Liverpoolin kokoonpano Manchester Cityä vastaan oli mallissa:

Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Roberrtson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Aston Villa hävisi Wolvesille ja tuossa ottelussa avaus oli:

Nyland – Targett, Mings, Hause, Konsa – Luiz – Nakamba, Hourihane – Grealish – Davis, Samata

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Nopeimmille osallistujille mahdollisuus osallistua erilaisten tuotepalkintojen arvontoihin!

Pool vahvistumassa ensi kaudeksi

Vieläkö Liverpool krapuloi?

Aston Villan kokoonpano häviää Liverpoolin vastaavalle ihan järkyttävästi, mutta kipeämmin se pisteitä tästä tarvitsee. Joko on juhlakrapulat Poolilta takana? Tämä taitaa ratkaista tämän ottelun

Aseta vetosi