Valioliiga: Liverpool - Leeds, Salah ja Mané maalaa - nappaa kombokerroin!

Liverpool aloittaa hallitsevana mestarina kauden sarjanousija Leedsiä vastaan. Pistääkö punaiset heti myllymatin päälle vai näyttääkö Leeds miksi se Valioliigaan nousi? Mielenkiintoinen peli luvassa!
Valioliiga: Liverpool - Leeds 12.9.2020 kello 19:30
Syyskuu 12,2020
19:30

Valioliigan avauspäivän iltapelinä Liverpool – Leeds! Hallitseva mestari saa vastaansa Valioliigaan nousseen Leedsin. Mitä komboja pistetään tähän matsiin? Ovatko Mohammed Salah ja Sadio Mané jälleen vireessä vai yllättääkö Leedsin peli mestaruuskrapulassa olevan Liverpoolin?

Valioliiga: Liverpool – Leeds

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.29 – 6.25 – 10.00
TV:  Vsport ja Viaplay!

Liverpool – Leeds

Liverpool lähtee kertoimien mukaan isona ennakkosuosikkina tähänkin peliin, mutta miten kauden avaus virallisesti sujuu? Poolin peli Community Shieldissä Arsenalia vastaan ei ollut mitenkään valmiin oloista, no Leeds nyt ei tietty mikään Arsenal ole ja nyt pelataan Anfieldilla… tosin tyhjällä sellaisella. Olisiko näistä potentiaalisia komboja lapulle?

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Liverpool haluaa varmasti säilyttää jo vuoden 2017 huhtikuusta alkaneen tappiottoman peliputken Anfieldilla, joten Leedsin voitto olisi se superyllätys. Parhaimmillaan se voi toki venyä tasapeliin, mutta kyllä saa onnetar tuolloin pyllistää poolille melkoisesti. Mitä Salah + Mane kaksikko tekee? Betsaa vaikka näitä?

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Liverpool – Leeds aikaisemmat pelit

Joukkueet ovat kohdanneet viime aikoina melkoisen harovin, ihan jo siitä syystä että Leeds poistui 2003 – 2004 kauden jälkeen Valioliigasta. Sen jälkeen joukkueilla on kaksi ottelua Liigacupista, vuosilta 2009 ja 2016. Anfieldilla 10 viimeistä peliä ovat sujuneet tilastoin 7-1-2 maalierolla 26-10. Jos nyt tästä halutaan nikkaroida tulosvetoon jotain sommitelmaa niin 2,3 – 0,1 voisi olla turvallinen lähtökohta?

Liverpool – Leeds kokoonpanot

Liverpool möyhensi Blackpoolia treenimatsia tällä avauskokoonpanolla, toki siellä tehdään isojakin muutoksia tähän peliin, tuskin tässä on 5-6 enempää miestä jotka lauantaina avaavat?

Alisson – Milner, Koumetio, Matip, Hoever – Keita, Fabinho – Mane, Minamino, Salah – Firmino

Leeds puolestaan pelasi tällä kokoonpanolla edellisen virallisen ottelunsa, muutoksia on toki luvassa tähänkin.

Mesler – Cooper, White, Ayling – Dallas, Klich – Alioski, Struijk, Hernandez, Harrison – Bamford

Valioliiga Fantasy Premier League – liity fantasykimppaan!

Liity ilmaiseen Premier League Fantasyn uuteen kauteen. Osallistu omalla fantasia-jengilläsi vaikkapa useampaan kimppaan, saanemme ehdottaa mm. Valioliiga Suomi -kimppaa, jossa parhaille pelaajille luvassa kauden päätteeksi palkintoja! Muista liittyä Valioliiga Suomi Facebook-sivujen tykkääjäksi jotta voit päästä ylipäänsä palkinnoille. Liity myös Valioliiga Suomi Facebook – ryhmään!

valioliiga suomi fantasy premier league fantasia veikkaus veikkaussivut kertoimet

Jos olet jo viime kaudella liittynyt kyseiseen liigaan, olet automaattisesti mukana. Voit myös liittyä tästä linkistä suoraan kyseiseen sarjaan, pelihän on ilmainen pelata. Jos etsit Valioliiga Suomi -liigan pelistä, kirjautumiskoodi on: otdqro

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/otdqro

Jos pelaat jo Fantasy Premier Leagueta, kannattaa katsastaa myös Fanteamin ja Bethardin omat fantasiasetit. Niissä pääset pelaamaan näitä fantasiapelejä rahasta! Daily Fantasy Sports -pelaaminen kasvaa koko ajan!

Verhot auki, uusi kausi on jo täällä!

Montako maalia Liverpool tekee?

Liverpoolilla lienee jonkinmoinen mestaruuskrapula, miten se näkyy poikkeuksellisena aikana joukkueen pelissä? Mielenkiintoinen peli heti kärkeen, Liverpool - Leeds!

Aseta vetosi