Lauantaina 30.12. vastakkain Liverpool ja Leicester! Jatkaako Liverpool hurjaa tahtiaan?

Leicester ei ole tällä vuosituhannella voittoa Liverpoolista napsinut, joko nyt olisi aika?

Liverpool saa lauantaina vieraaksi Leicesterin, joka ei 2000-luvulla ole voittoa Anfieldilta napsinut. Toki joukkue ei ole kaikkina vuosina Valioliigaa pelannut mutta osoittaa toki minkälainen apina siellä Leicesterin niskassa puhkuu.

Leicester on hilautunut Valioliigassa sijalle 8, eikä se ole Liverpoolia kuin 11 pistettä perässä. Tässä matsissa sillä olisi oiva paikka ottaa punaisia kiinni, mutta kertoimien puolesta tämä taitaa olla aika selvästi kotijoukkueen heiniä. Liverpool ilmoitti hankkineensa ennätyssummalla Southamptonin Virgil van Dijkin, mutta tässä ottelussa mies ei vielä pelaa. Onhan nuo siirtosumat lähteneet ihan lapasesta, kuka olisi viisi vuotta sitten uskonut että peruspakista (anteeksi nyt vaan) maksetaan 85 miljoonaa euroa?

Virgil, kallis pakki. Onkohan kaiken puntapinon arvoinen?

No, kun rahaa riittää niin rahaa riittää. Liverpoolin kova kolmikko, Salah, Firmino ja Coutinho ovat olleet viime aikoina upeassa iskussa, nähdäänkö tässä pelissä kolmikon upeaa peliä vai lepuuttaako Klopp taas pelaajiaan? Silloin kannattaa laittaa tasurivaroitus päälle, näin on käynyt tällä kaudella aikaisemminkin.

Lähteekö Liverpool takki auki?

Kauden aikaisemmat pelit ovat varmasti opettaneet sen, että liiallisilla muutoksilla ei välttämättä ole ottelun tuloksen kannalta parhaita mahdollisia tuloksia. Siitä osoituksena Poolin tappioton kotisaldo, mutta 5-5-0 tulokset tietävät sitä että se on kärsinyt peräti viisi pistemenetystä tällä kaudella.

Liverpoolin avaus voisi olla 4-3-3:

Karius – Robertson, Klavan, Matip, Gomez  Milner, Can, Lallana – Mané, Solanke, Salah

Leicesteriltä kehissä lienee 4-4-1-1:

Schmeichel – Fuchs, Maguire, Morgan,Dragovic – Gray, Iborra, Albrighton – Mahrez – Vardy

Matsiin on paljon betsikohteita tarjolla ja kyllähän tulosvetoon voisi ennakoida lukemia 3,4 – 0,1. Näistä täällä ainakin lähdetään liikkeelle.

Onko samanlaine marssi luvassa?

Matsiin on paljon betsikohteita tarjolla ja kyllähän tulosvetoon voisi ennakoida lukemia 3,4 – 0,1. Näistä täällä ainakin lähdetään liikkeelle.

Aseta vetosi