Sunnuntaina 14.1. kärkipelissä vastakkain Liverpool ja Manchester City

Säilyvätkö kummankin putket eli tasapelillä mennään? Pool ei ole hävinnyt kotona eikä City koko kaudella...

Sunnuntaina Valioliigassa nähdään todellinen titaanien taisto kun Liverpool saa vieraaksi Manchester Cityn. Liverpool ei ole vielä kotonaan tällä kaudella hävinnyt Valioliigapeliä eikä City puolestaan ole hävinnyt koko Valioliigassa peliäkään. Poolilla tilillä peräti viisi kotitasuria, saadaanko tästä yksi täppä tähän tilastoon lisää?

Tasapelin puolesta puhuu myös tilasto Liverpool – Manchester City otteluista. Anfield ei ole ollut mitenkään erikoisen antelias paikka Citylle, 2010-luvulla pisteet ovat tulleet lähinnä tasureista. Tämä ottelu on Citylle yksi pahimmista peleistä Valioliigassa koko kaudella, tosin se pääsee otteluun varsin hyvistä lähtökohdista ja vedonlyöntitoimistot ovat sen oikeutetusti nostaneet suosikiksi. Manchester Cityn kammovire ei ole jäänyt varmastikaan keneltäkään huomaamatta.

”Mediapeliä!” taisi joku huudahtaa joskus. Pep Guardiola osaa nämä(kin) hommat.

Liverpool koki heti tammikuun alkuun odotetun kolauksen kun Philippe Coutinho siirtyi Barcelonaan. Korvaava pelaaja on haussa ja seuraan tammikuun alussa saapunut pakki Virgin van Dijk on jo debytoinut ja teki tärkeän maalin Evertonia vastaan Cupissa.

Manchester Cityn putki jatkuu?

City on tämän pelin suosikki, onhan se sarjakärjessä ja vieläpä ilman tappioita. Samaan hengevetoon pitää todeta että se ei ole Anfieldilla isosti menestynyt ja tässä on se paikka saada Cityn putki katkeamaan. Mielenkiintoine matsi tulossa, miten Liverpoolin peli rullaa ilman Coutinhoa ja mitä Cityn ässät saavat aikaiseksi Poolia vastaa.

Betsaa tulosvetoa ja maalintekoa, täällä heitetään vahvasti betsejä tasapelille ja muutamia täkyjä isoimmille maalintekijöille. Salah ja Agüero ainakin lapulle.

Liverpoolin kokoonpano voisi olla tätä luokkaa:

Karius – Robertson, Dijk, Matip, Gomez – Milner, Can – Mane, Lallana, Oxlade-Chamberlain – Firmino.

Manchester City puolestaan peittosi Burnleyn lukemin 4-1 FA Cupissa ja tuossa ottelussa kokoonpano oli:

Bravo – Zinchenko, Otamendi, Stones, Danilo – Sliva, Fernandinho, Gündogan – Sane, Aguero, Sterling

Tässä vähän tunnelmia Anfieldilta FA Cupin ottelusta Liverpool – Everton. Mukana myös Virgil van Dijkin avausmaali, tuleeko sunnuntaina lisää mannaa Pool-kannattajille?

Betsaa tulosvetoa ja maalintekoa, täällä heitetään vahvasti betsejä tasapelille ja muutamia täkyjä isoimmille maalintekijöille. Salah ja Agüero ainakin lapulle. Liverpoolin kokoonpano voisi olla tätä luokkaa: Karius – Robertson, Dijk, Matip, Gomez – Milner, Can – Mane, Lallana, Oxlade-Chamberlain – Firmino. Manchester City puolestaan peittosi Burnleyn lukemin 4-1 FA Cupissa ja tuossa ottelussa kokoonpano oli: Bravo – Zinchenko, Otamendi, Stones, Danilo – Sliva, Fernandinho, Gündogan – Sane, Aguero, Sterling

Aseta vetosi