Valioliiga: Liverpool – Manchester United, Pool jatkanee tappioitta?

Viimeksi Anfieldiltä on viety Valioliigassa täydet pinnat huhtikuussa 2017, taasko viedään? ManUlla mahdollisuudet korkeintaan tasapeliin, mutta eiköhän punanutut tämän vie ja pinnat jää Poolille?
Valioliiga: Liverpool – Manchester United
tammikuu 19,2019
18:30

Valioliiga: Liverpool – Manchester, Pool vie ja ManU vikisee?

Veikkaa ilmaiseksi Liverpool – ManU ottelun maalintekijää ja tekoaikaa
Valioliigaviikonlopun päättää herkullinen Liverpool – Manchester United ottelu. Liverpool on lipumassa kohti Valioliigan mestaruutta, mutta ei sekään voi kaasulta jalkaa nostaa. Tässä ottelussa kertoimet ovat 1.39 – 5.25 – 8.75, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyksiä. Jos ManU ei ole este eikä ehkä hidaste, niin mikä se silloin on? Kertoimista päätellen kasa pujottelukeppejä.

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Montako maalia ottelussa tehdään? Kerroin yli 1.5 maalille on vain 1.20, yli 2.5 maalia on puolestaan kerroinlistoilla kertoimella 1.68. Yli 3.5 maalin kerroin on jo 2.80, mutta se tarkoittaisi sitä että ottelussa tehtäisiin jo neljä maalia, 3-1 tai 2-2 tulos esimerkiksi kotiuttaisi tuon pelitilille.

Liverpool johtaa Valioliigaa 61 pisteellä ennen seuraavia joukkueita Man City 47, Leicester 45, Chelsea 39 ja Man Utd 34. Eroa on siis jo 14 pistettä ja kun tuohon lisätään vielä se että yksi ottelu on vielä vähemmän pelattuna, niin kyllähän Liverpoolilla pullat ovat hyvin uunissa. Kautta on kuitenkin se 16 ottelua pelaamatta, joten ihan mitä tahansa voi tapahtua.

Veikkaus: Tulosveto kiinni 1,2,3 – 0,1 lukemilla?

Unitedin vieraspelaaminen ei ole ollut sitä mitä se on hakenut ja tilastoista se löytyy vasta sijalta 10.  tilastoin 3-3-5 maalierolla 12-15. Tulosvetoon ei tämän perusteella olisi väärin laittaa lukemia 1-1. Liverpool on puolestaan pelannut kotonaan 11 peliä tilastoin 11-0-0 maalierolla 29-9. Tämä lisää tulosvetoon lukemia 2,3 kotijoukkueelle. 1,2,3 – 0,1 siis tulosvetohaarukaksi?

Liverpoolin edellinen ottelu oli Tottenhamia vastaan vieraissa, siinä ottelussa Poolin avaus oli Jürgen Kloppin osalta sorvattu tähän malliin:

Alisson – Robertson, van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Mane, Firmino, Salah

Manchester United puolestaan pelasi voittoisan FA Cupin matsin Wolvesia vastaan keskiviikkona. Tuossa ottelussa kokoonpano oli:

Romero – Williams, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Matic, Fred – James, Greenwood, Mata – Martial.

Voitto ei tullut ilmaiseksi, sillä kentälle vaihdettu Marcus Rashford piti vaihtaa kentältä loukkaantumisen vuoksi pois. Muitakin kolhuja tuli, joten Unitedin kokoonpanoa kannattaa katsastaa ennen Pool-pelin alkua.

Saakohan uusi vahvistus jo peliaikaa Unitedia vastaan?

Liverpool lähellä mestaruutta

Niinhän se on, mutta ei auta vielä nuolaista. Sarjaa on vielä pelaamatta niin paljon että iso loukkaantumissuma voi vaikuttaa peleihin todella isosti. Jokainen piste on siis tarpeen ja tästä Liverpool niitä ottaa 1 tai 3. Veikataan 3.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä