Valioliiga: Liverpool – Sheffield United ke 2.1.2020 kello 22:00

Valioliigaa ja Liverpool - Sheffield United. Vuoden ensimmäinen ottelu mestarisuosikille ja tämän kauden yllättäjälle, kummalle maistuu pisteet paremmin? Katso kaikki kertoimet peliin ja lyö vetoa pelistä!
Valioliiga: Liverpool - Sheffield United
tammikuu 02,2019
22:00

Valioliiga: Liverpool – Sheffield United, Pool ei häviä vieläkään?

Valioliigan ykkönen Liverpool on tällä hetkellä täysin voittamaton joukkue. Kaikki voitot eivät ole irronneet yhtä helposti kuin parin kierroksen takainen 4 – 0 Leicester myllytys mutta tämän kauden mantra on ollut, että ensin pelataan 90. minuuttia jalkapalloa ja lopuksi Liverpool voittaa.  Poikkeuksena edellä mainittuun sääntöön on Liverpoolin yksi tasapeli tällä kaudella mutta yhtä kaikki punaiset ovat vuoden vaihtuessa tappiotta Valioliigassa. Ei olekaan siis varsinainen yllätys, että pitkävetokertoimet ovat kotijoukkueen puolella selvin lukemin 1.28 – 5.50 – 11.00

Sheffield United Valioliigakauden yllättäjä

Sheffield United on ollut tämän Valioliigakauden nousijajoukkueista ehdottomasti paras. Chris Wilderin luotsaama lähes kokonaan brittipelaajista koostuva joukkue on sarjassa sijalla 8, vain kahden pisteen päässä vitosena olevasta ja pelin enemmän pelanneesta ManU:sta. Sheffield laittoi Liverpoolin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa todella ahtaalle, kun Pool voitti ottelun vain 0 – 1. Sheffield on Liverpoolin jälkeen päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja (19). Onnistuuko puolustus pysäyttämään kuuman hyökkäystrion Manen, Salahin ja Firminon vai kokevatko vieraat Leicesterin kohtalon, jonka puolustus oli loistanut ennen Boxing Dayn murskajaisia….

Veikkaus: Manea ja keltaisia kortteja

Sheffieldin peli ei ole kaunista mutta se on silti tuloksia tuottavaa. Joukkueen peliä kuvaa adjektiivi taistelu, joka tuottaa myös paljon rikkeitä ja varoituksia. Joukkueen edellisestä kuudesta vieraspelistä peräti viidessä on nostettu yli 3.5 keltaista korttia. Tälle saa otteluun kertoimen 3.15. Ottelussa tullaan varmasti näkemään rappauksia ja paidasta repimisiä, kun liukkaat Pool pelaajat etenevät kohti Sheffieldin maalia.

Uskomme ottelussa kotijoukkueen voittoon mutta kertoimet suoralle voitolle ovat kelvottomat. Poolin Sadio Mane on osunut 19/20 edellisessä kotiottelussa. Wincast – Mane tekee maalin ja Liverpool voittaa tarjoaa kertoimen 2.40. Tämä kuulostaa hyvältä.

Torstai-iltana Blades-biisien vire on mollivoittoisempi?

 

Liverpool - Sheffield United

Liverpool porskuttaa voittoon mutta Sheffield laittaa kynsin hampain hanttiin. Rikkeitä luvassa?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja