Ärsytetty Liverpool kohtaa keskiviikkona West Bromin. Kuinka käy?

Liverpool hakee nyt balsamia haavoilleen ja sijaiskärsijäksi on joutumassa WBA.

Valioliiga jatkuu taas tiistaina ja keskiviikkona. Melkoista paahdetta on Liverpoolin kotikentällä kun vieraaksi saapuu West Brom. Kertoimien mukaan tässäkään pelissä ei pitäisi tuloksesta olla epäilystä, mutta millä lukemilla se Liverpoolin voitto tulee, se on mielenkiintoinen kysymys.

Vedonlyöjillä on tässä pähkäilyn paikka, Liverpoolin ruuti oli todella märkää Evertonia vastaan. Joukkue hallitsi sinisiä vastaan mielin määrin, mutta ainoa kuka sai pallon maaliin, oli Egyptin paras futari Mohammad Salah, jonka pelejä on suorastaan nautinnollista seurata. Peluri pokkasi juuri Afrikan parhaan pelaajan palkinnon:

West Brom ei ole voittanut Liverpoolia useampaan vuoteen ja kotonakin saldona on ollut korkeintaan tasureita. Eipä se voitto taida tälläkään kertaa tulla jos katsoo joukkueen vieraspelaamisen saldoja ja Liverpoolin omia pelisaldoja kotimatseissa. Pool on kyllä onnistunut koomailemaan peräti neljä tasuria kotona, mutta tässä pelissä se ei vaan voi vaipua edes tasapeliin.

Liverpool – West Brom kokoonpanoja

Klopp säästeli selvästi Everton –matsissa Firmino – Coutinho –kaksikkoa, mutta heti kun Everton oli tasoittanut pelin, saatiin kaksikko kentälle. Turhahan se oli sitten enää silloin rypistää kun ruskeat oli housussa, hyvistä yrityksistä huolimatta 1-1, turhauttava tasuri. Pool voisi lähteä tällä kokoonpanolal tähän matsiin:

Mignolet – Robertson, Lovren, Klavan, Alexander-Arnold – Coutinho, Can, Wijnaldum – Mane, Firmino, Saleh

West Bromin kokoonpano on selvästi heikompi jo paperilla, mutta osataan sielläkin maaleja tehdä:

Foster – Nyom, Hegazi, Evans, Gibbs – Yacob, Barry, Livermore – Rodriquez, Rondon, Borson-Kanu

Tasoitusvedolla tähän saa molemmille hyviä kertoimia, ensin pitäisi vaan päättää paljonko se peli voisi oikein päättyä? Kolmen maalin ero? Viiden maalin ero? Vai yhden maalin ero? Kaikki on mahdollista.

Kunhan vaan Jürgen-setä ei ole hyvinhyvin vihainen… kuten Everton-pelin jälkeen.

Tasoitusvedolla tähän saa molemmille hyviä kertoimia, ensin pitäisi vaan päättää paljonko se peli voisi oikein päättyä? Kolmen maalin ero? Viiden maalin ero? Vai yhden maalin ero? Kaikki on mahdollista. Kunhan vaan Jürgen-setä ei ole hyvinhyvin vihainen... kuten Everton-pelin jälkeen.

Aseta vetosi