Valioliiga: Manchester City - Bournemouth ke 15.07.2020 klo 18:30

Manchester City on rouskinut vastustajia yksi toisensa perään koronatauon jälkeen ja tässä on taas yksi potentiaalinen murskavoitto tulossa. Bournemouthin putoaminen näyttää nyt jo todella varmalta ja Manchester City pitää pelikuntoa ylle elokuun alun Mestarien Liigan turnaukseen.
Manchester City - Bournemouth
Heinäkuu 15,2020
18:30

Valioliiga: Manchester City – Bournemouth ke 15.07.2020 klo 18:30

Pitkävetokertoimet (888) 1.15 – 9.60 – 16.00
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Manchester City – Bournemouth

Manchester Cityllä odottelee lauantaina 18.7. FA Cupin välieräottelu Arsenalia vastaan, joten todennäköisesti tässä ottelussa nähdään joitakin lepuutuksia. Valioliigassa kakkostila on jo sementoitu, joten siinä mielessä tässä ottelussa ei panosta ole.

Manchester City on kerännyt tähän mennessä pisteitä 72 ja Bournemouth 28… se kertonee mitä tässä on odotettavissa. City lähtee peliin varmasti vähintäänkin puolivaloilla, mutta voitto toki mielessä. Bournemouthilla on enää teoreettiset mahdollisuudet säilyttää sarjapaikka, mutta se vaatii jopa voittoa tästä pelistä. Bensaa liekkeihin toi hieno 4-1 voitto Leicesteristä sunnuntai-iltana

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta! Me suosittelemme mm. näitä betsejä!

Raheem Sterling tekee maalin – kerroin 2.45

Kevin De Bruyne tekee maalin – kerroin 2.20

Maaleja yhteensä, alle 3.5 – kerroin 2.02

Akkumulaattori vedot UKK

Yhdistelmäveto tai akkumulaattoriveto on veto, jossa vedonlyöjä lyö vetoa yhdestä tai useammasta lopputuloksesta samassa vetokupongissa. Yhdistelmäveto voittaa vain silloin kun vetokupongin kaikki kohteet menevät oikein.

Akkumulaattorivedon kerroin saadaan kertomalla yhteen kaikkien yksittäisvetojen kertoimet. Kahden kohteen yhdistelmäveto on nimeltään Tupla ja kolmen kohteen yhdistelmäveto on Tripla.

Yhdistelmävedossa eli akkumulaattorissa on riskinä koko vedon kariutuminen yhdenkin valitun vedon mennessä väärin. Mitä useampi kohde yhdistelmävedossa, sitä korkeampi kerroin vedolla on ja sitä epätodennäköisempää sen toteutuminen on.

Yhdistelmävedon pelaaminen on helppoa.

Valitse ensin omat pelikohteet vetolapullesi joista aiot lyödä vetoa. Valitse sen jälkeen vetolapustasi Yhdistelmäveto, mikäli se ei ole jo valittu. Aseta panos ja jännitä. Mikäli kaikki kohteet osuvat, saat pelikupongin mukaisen panos x kokonaiskerroin voiton.
Yhdistelmäveto houkuttelee pelaajia isojen kertoimien osalta. Yhdistelmävetoja kannattaa kuitenkin pelata harkiten, sillä kuten muussakin vedonlyönnissä, mitä isompi kerroin, sitä epätodennäköisempää kohteen toteutuminen on.

Manchester City – Bournemouth aikaisemmat ottelut

Manchester City on pelannut koronatauon jälkeen pääsääntöisesti erinomaisesti. Kahdeksan ottelua, näistä 6 voittoa ja kaksi tappiota. Näissä otteluissa an City on tehnyt peräti 25 maalia ja päästänyt vain kolme maalia. Paljon ei voi Bournemouthille lupailla oikein mitään tässä pelissä. Sen verran kuivaa Bournemouthin peliesitykset ovat viime aikoina olleet. Poikkeuksen tekee toki sunnuntai-illan peli Leicesteriä vastaan jonka Bournemouth voitti 4-1.

Tilastojen mukaan Manchester City on pelannut viisi kertaa Bournemouthia vastaan kotonaan ja näissä kaikissa on pinnat jääneet Cityn kotikentälle. Näissä viidessä pelissä maalit ovat menneet 18-3. Bournemouthin kotikentälläkään ei Bournemouth ole koskaan voittanut Cityä eikä tule sitä tekemään tässä pelissä.

Manchester City – Bournemouth kokoonpanot

City nappasi mainion 0-5 voiton lauantaina Brightonista, tuossa ottelussa mm. Raheem Sterling paukutti kolme maalia. Kokoonpano oli:

Ederson – Mendy, Laporte, Garcia, Walker – Silva, Rodri, De Bruyne – Sterling, Gabriel Jesus, Mahrez

Bournemouthin kokoonpano voisi olla:

Ramsdale – Rico, Kelly, Ake, Stacey – Groeneveld, Lerma, Gosling, Brooks – Wilson, Solanke

Tällä kokoonpanolla Bournemouth otti hienon 4-1 voiton Leicesteristä.

Nopeimmille osallistujille mahdollisuus osallistua erilaisten tuotepalkintojen arvontoihin!

Valioliiga
Desimaali
Murtoluku
Amerikkalainen

Tulevat ottelut

Last Updated: 20/01/2021
Valioliiga
20/01/2021
1
X
2
All Odds
20:00
Leeds Utd VS Southampton
1
X
2
All Odds
All Odds
22:15
Fulham VS Manchester United FC
1
X
2
All Odds
6.10
4.45
1.59
All Odds
Valioliiga
21/01/2021
1
X
2
All Odds
22:00
Liverpool VS Burnley
1
X
2
All Odds
1.20
7.35
17.50
All Odds

Jatkaako City rallia vai pistääkö Bournemouth pelin jännäksi?

Bournemouth on herännyt viimeisillä hetkillä taistelemaan sarjapaikastaan. Se nappasi todella tärkeän ja komean voiton Leicesteristä sunnuntaina ja jahtaa vielä sarjapaikkaa ensi kaudella. Manchester City on kuitenkin ollut pelottavan vahvassa kunnossa ja ei se kotonaan anna armoa.

Aseta vetosi