Valioliiga: Manchester City - Brighton 13.1.2021 klo 20.00

Manchester City on nousemassa kohti Valioliigan kärkeä. Brighton taas on vajoamassa putoamispeleihin. Brighton ei ole koskaan voittanut liigaottelua Cityn vieraana.
Manchester City - Brighton
tammikuu 13,2021
20:00

Valioliiga: Manchester City – Brighton

Etihad, Manchester, UK

Kertoimet (Unibet): 1.15 – 9.00 – 23.00

Eilen Manchester United nousi Valioliigan ykköseksi, mutta saman kaupungin sininen joukkue Manchester City on tulossa lujaa takaa. City on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Valioliigan neljä ensimmäistä joukkuetta, ja Cityllä on seitsemän pistettä vähemmän kuin kärkijoukkue Unitedilla.

Manchester Cityllä oli alkukaudesta ongelmansa, mutta nyt peli taas kulkee. Joukkueella on alla kuuden voiton putki. Kymmenestä viime matsista se on voittanyt kahdeksan. Viikonlopun FA Cupin kierroksella City hoiteli Birminghamin vaivattomasti 3-0.

Cityllä on ollut loukkaantumisongelmia puolustuksessa, mutta kentällä se ei ole näkynyt. Viimeisissä kymmenessä ottelussa City on päästänyt vain kolme maalia. Uudelleen kuntoon päässyt John Stones on ollut mainio, samaten kuin portugalilainen Ruben Dias.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Brighton vajoaa

Brighton taas on tiukassa paikassa. Sillä on vain kolme pistettä enemmän kuin putoamisrajan alla olevalla Fulhamilla, ja pelejä se on pelannut kaksi enemmän kuin Fulham. Liigassa Brighton ei ole voittanut kahdeksaan otteluun.

Viime viikonlopun FA Cupin kierroksella Brighton oli tiukilla League Twon Newportin kanssa, jatkopaikka tuli vasta rankkareilla. Brightonin manageri Graham Potter kuvasi kokemusta Newportia vastaan traumaattiseksi.

Ottelu Manchester Cityn Etihadilla ei lupaa Brightonille yhtään mitään. Joukkue nousi Valioliigaan kevään 2017 jälkeen, ja sen jälkeen pelatuissa liigamatseissa City on voittanut Brightonin joka kerta. Brighton ei ole koskaan voittanut Cityä liigassa tämän kotikentällä.

Man Cityn ja Brightonin kokoonpanot

Cityllä on tällä kaudella ollut monenlaisia loukkaantumisongelmia. Kärkimies Aguero on taas sivussa, tällä kertaa koronakaranteenissa. Aguero on pelannut vasta viisi liigamatsia tällä kaudella. Ainakin Laporte ja Ake ovat sivussa puolustuksesta.

Brightonillakin on paljon poissaoloja. Bissouma on pelikiellossa. Welbeck, Lallana, Lamptey ja Connolly ovat sairastuvalla.

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Cancelo, Stones, Dias, Mendy; Rodri, Gundogan; Silva, De Bruyne, Sterling; Jesus

Brightonin mahdollinen avaus: Sanchez; Webster, Dunk, Burn; Veltman, Propper, White, March; Trossard, Mac Allister; Maupay

Manchester Cityn voittokerroin vetomarkkinoilla on alle 1.20, eikä sitä voi moittia. City on ollut hyvässä kunnossa ja Brighton taas ei. Melkolailla yhtä maalia ottelussa mennään. Brighton alle 0.5 maalia saa Unibetilla kertoimeksi 1.58. Pikkukerroin, mutta kyllä sen voi pelata.

Cityn puolustus on ollut erinomainen, ja Brightonin hyökkäys taas on ollut liigan parempia vastaan kehno. Brighton tekee Etihadilla maalin kerran kolmesta ottelusta.

Valioliigaa Unibetille!

Brighton jää nollille, kerroin 1.58.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt