Valioliiga: Manchester City - Burnley 22.6.2020 klo 22.00 Vihje ja kertoimet

Manchester City myllytti viimeksi Arsenalin oikein kunnolla 3-0. Seuralla on niskassa Mestareiden liigan pelikielto. Saattaa olla, että sitä ei eurokentillä ensi kaudella nähdä, vaikka se olisikin Valioliigan kakkonen.
Manchester City - Burnley
Kesäkuu 22,2020
22:00

Valioliiga: Manchester City – Burnley

Etihad Stadium, Manchester, Englanti

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.14 – 8.50 – 19.00

Manchester City pelaa vielä teoriassa Valioliigan mestaruudesta, mutta tuskin kukaan uskoo, että se jotenkin voisi vielä saada Liverpoolin kiinni. Cityn kauden tavoite on tiukasti elokuussa jatkettavassa Mestareiden liigassa. Valioliigan mestaruuksia sillä on useampia, mutta UCL on vielä voittamatta. Ja sen tietää toki manageri Pep Guardiolakin. Hän on viimeksi voittanut Mestareiden liigan vajaa kymmenen vuotta sitten Barcelonan kanssa.

Valioliigan neljä parasta pelaa seuraavalla kaudella Mestareiden liigaa, ja normaalisti tämä olisi Cityn vähimmäistavoite, mutta nyt sillä on vielä uhkana niskassa UEFA:n antama pelikielto euroturnauksiin. Saattaa olla, että vaikka City olisikin liigakakkonen, niin se ei ensi vuonna pelaa UEFA:n turnauksissa. Tämä kyllä sitten varmaan hajottaisi joukkuetta, uransa huipulla olevat tähdet saattaisivat mielellään lähteä muualle. Tilanne selviää valituskierrosten jälkeen.

Manchester Cityn avausmatsi koronabreikin jälkeen oli Arsenalia vastaan Etihadilla. Siinä matsissa City oli joko loistava, tai sitten Arsenal oli aivan surkea. City voitti 3-0, ja laukaukset se voitti 20-3. Maalit menivät Sterlingille, De Bruynelle sekä Fodenille yliajalla. Toki Cityn ylivoimaa Arsenalia vastaan helpotti se, että Arsenal -pakki David Luiz söhläsi itsensä punaisella kortilla sivuun toisen puoliskon alussa.

Burnley säilyy sarjassa

Burnleyn kausi alkaa olla paketissa. Se on sarjassa sijalla 11, ja vain yhden pisteen päässä maagisesta 40 pisteen rajasta. Rajaa on pidetty ssarjassa säilymisen rajapyykkinä. Viivan alla Bournemouthilla on nyt 27 pistettä.

Burneylla on alla seitsemän liigamatsin häviötön putki. Sen ensimmäinen matsi koronatauon jälkeen oli 1-1 -tasapeli Tottenhamin kanssa. Siinä matsissa Burnley oli heikossa kunnossa Jose Mourinhon kanssa olevaa Spursia aktiivisempi. Tuskin Burnley nyt on huonompi vastus kuin vaikka Cityn viimeksi kohtaama Arsenal.

Manchester Cityn puolustaja Eric Garcia loukkaantui pahasti Arsenal matsissa, ja menee pitkä aika ennen kuin hän on taas mukana peleissä. Cityn ryhmä on sen verran laaja ja tasokas, että paikkaajia löytyy joka pelipaikalle.

John Stonesin pelaaminen Cityn puolustuksessa on myös epävarmaa. Hänellä on nilkkaongelma. Topparin paikalle Laporten vierelle tullee Otamendi tai sitten monipuolinen Fernandinho.

Cityllä minikerroin

Tulevat viikot ovat Valioliigassa tiukkoja, ohjelmassa ei ole löysää. Cityn manageri Guardiola kierrättänee pelaajia. Joukkueen pitäisi olla iskussa sitten elokuussa. Aguero pelasi Arsenalia vastaan vain kymmenisen minuuttia, ja hän lienee nyt avauksessa.

Burnleyltä puuttuvat ainakin Barnes, Wood, Gibson ja Gudmundsson.

888sportilla matsin kertoimet ovat 1.14 – 8.50 – 19.00, eikä näissä kai ole mitään vikaa. City lienee Etihadilla juuri näin ylivoimainen. Yli 3.5 maalia saa 888sportilla kertoimeksi 1.86, ja siihen voisi pienen panoksen laittaa. Ei kummallakaan ole mitään syytä pelata passiivisesti, kaipa Burnleyn manageri Sean Dychekin ymmärtää, että ei Cityä vastaan oikein voi pelata nolla-nollaa.

Man Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodri, Foden; Bernardo, Aguero, Sterling

Burnleyn mahdollinen avaus: Pope; Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor; Hendrick, Westwood, Cork, McNeil; Vydra, Rodriguez

Valioliigan betsit 888sportille

Manchester City vastaan Burnley yli 3.5 maalia kertoimella 1.86.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä