Valioliiga: Manchester City - Leicester 21.12.2019, ei saisi hävitä, jos meinaa haastaa Poolin

Manchester Citylle ottelu on jo aikalailla pakkovoiton paikka. Jos se nyt häviää, niin Liverpool alkaa jo olla liian kaukana. Vetomarkkina aliarvioi liigakakkosta Leicesteriä.
Manchester City - Leicester
Joulukuu 21,2019
19:30

Manchester City on kotonaan huiman suuri suosikki Valioliigan kakkosta Leicesteriä vastaan. Cityn voittokerroin on alle 1.40, ja se on laskussa. Vetomarkkina ei arvosta Leicesteriä, vaikka joukkue pelaa loistavasti ja on tukevasti liigassa toisena.

Cityn ja Leicesterin ottelu voi olla Liverpoolillekin iso noste matkalla liigamestaruuteen. Jos kotijoukkue City lopulta voittaa ottelun, niin kuin vetomarkkina uumoilee, niin Poolin etumatka liigakärjessä on edelleen kymmenen pistettä ja sillä on yksi ottelu enemmän jäljellä.

Leicester on paremmassa kunnossa kuin City. Viidestä viime liigaottelusta se on voittanut neljä, viimeksi se pelasi tasan 1-1 Norwichin kanssa. City taas on viidestä viimeisessä hävinnyt paikallisvastus Unitedille sekä pelannut tasurin Newcastlen kanssa.

Valioliigan Mestari ilman Liverpoolia ja Manchester Cityä

Vankka puolustus

Leicesterin puolustus on vakuuttava. Se on päästänyt selvästi vähiten maaleja koko liigassa, 17 ottelussa vain 11. Citykin on päästänyt kahdeksan enemmän.

Leicester on loistava tyyppiesimerkki joukkueesta, jolla on tiukka puolustus ja loistavat vastaiskut. Jamie Vardy taitaa olla ainakin Valioliigan paras hyökkääjä iskemään vastaiskuista maaleja, Teemu Pukki saattaa olla toiseksi paras.

Vardy on liigan maalipörssissäylivoimainen ykkönen. Hän on tehnyt jo 16 kassia. Chelsean Abraham on listan kakkonen Arsenalin Aubameyangin kanssa, heillä on tehtynä 11 liigamaalia.

Manchester City on kadottanut loistonsa, se ei ole enää yhtä vakuuttava kuin Guardiolan kauden alussa. City on nyt menettänyt liigassa yhtä paljon pisteitä kuin koko viime kaudella yhteesä.

Viikolla City pelasi vieraissa Liigacupin ottelun Oxfordia vastaan. Cityllä oli melko hyvä avaus kentällä, mukana olivat muun muassa Sterling, Mahtrez, B Silva ja Zinchenko. Se voitti ottelun 3-1, mutta League Onen Oxford sai aikaan enemmän kuteja maalia kohti.

Arsenal meni nurin selvästi

City voitti viime Valioliigan kierroksella Arsenalin, mutta se ei ole nykyään kummoinenkaan temppu. Kevin De Bruyne oli Emiratesilla liekeissä, hän teki kaksi kassia ja syötti Sterling tekemän osuman.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers on saanut joukkueen hyvään kuntoon. Viime kaudella samaan aikaan Leicester oli Claude Puelin manageroimana sijalla 12, pisteitä 17 vähemmän kuin nyt.

Rodgers on ollut niin hyvä, että hänet on mainittu vahvana ehdokkaana seuraamaan Pep Guardiolaan Cityn managerina.

City David Silva saattaisi olla taas pelikunnossa. Hän on ollut kolme viimeistä ottelua sivussa. Samaten Sergio Aguerokin alkaa olla taas pelikelpoinen. Todennäköisimmin Aguero ei ole vielä mukana, vaan Gabriel Jesus on avauksen kärkimies.

Leicesterin Matty James on joukkueen ainoa loukkaantumishuoli.

Man Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy; De Bruyne, Rodri, D Silva; Bernardo, Jesus, Sterling

Leicesterin mahdollinen avaus: Schmeichel; Pereira, Soyuncu, Evans, Chilwell; Perez, Tielemans, Ndidi, Maddison, Barnes; Vardy

 

Manchester Cityn kerroin on varmasti aivan liian vähän, eli betsit vierasjoukkueen kautta. Leicester +0.5 saa Unibetilta kertoimeksi 3.30.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä