Valioliiga: Manchester City - Leicester 27.9.2020 klo 18.30, Leicester +1.5

Leicester on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Manchester City voitti avauksensa. Joukkueilla on loukkaantumisongelmia.
Manchester City - Leicester
Syyskuu 27,2020
18:30

Valioliiga: Manchester City – Leicester

Etihad, Manchester, UK

Kertoimet (Unibet) 1.34 – 5.80 – 9.50

Leicester on aloittanut Valioliigan taas hyvin. Se on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Ensin meni nurin vieraissa sarjanousija West Bromwich 3-0 ja sitten perään kotikentällä King Power Stadiumilla Burnley 4-2. Vastukset eivät ole Leicesterillä vielä olleet häävejä, mutta nyt tilanne muuttuu, kun joukkue matkaa Manchester Cityn kentälle Etihadille.

City on pelannut vasta yhden liigamatsin, jossa se voitti Wolverhamptonin vieraissa 3-1.

Leicester oli viime kaudella hyvin lähellä saada itselleen paikan Mestareiden liigaan, mutta heikot pelit koronatauon jälkeen pudottivat sen viitoseksi. Nyt kausi on alkanut hyvin, ja varsinkin hyökkäys on sujunut hyvin.

Leicester on viimeksi voittanut kauden kolme ensimmäistä otteluaan syksyllä 1922, joten aikamoinen historian kirjojen heiluttelu voitto Etihadilta olisi. Ja sekin olisi uusi asia, että Leicesterin manageri Brendan Rodgers ei ole koskaan minkään joukkueen kanssa voittanut ottelua Manchester Cityn kotikentällä.

Vielä lisää tilastoja, Leicester on hävinnyt kahdeksan yhdeksästä viimeisestä liigaottelusta Cityä vastaan. Historia ei nyt ole ollenkaan Leicesterin puolella.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Guardiolalla vain 13 A-ryhmä pelaajaa

Manchester Cityn kauden avaus Wolvesin kentällä ei ollut ollenkaan helppo voitto. Wolverhampton mokasi useammankin loistavan maalipaikan toisella jaksolla. Cityn kohdalla myöhäinen liigan aloitus saattoi näkyä pelissä. Valioliiga-kauden alku oli epätavallinen eikä ollenkaan ihanteellinen joukkueille. Harjoitusottelun jäivät melkein kokonaan väliin, ja hyvin lyhyen kesäloman ja valmistautumisen jälkeen pelit aloitettiin uudelleen.

Manchester Cityllä on ongelmia kokoonpanon kanssa. Manageri Guardiola on sanonut, että hänellä olisi vain 13 ykkösryhmän pelaajaa pelikunnossa, ja nyt mukaan voisi tulla viikolla Liigacupissa hyvin pelanneita junioreita.

Sergio Aguero ja Gabriel Jesus ovat molemmat loukkaantuneita, ja avaukseen voisi tulla viikolla cupissa Bournemouthia vastaan maalin tehnyt Liam Delap.

Man Cityn ja Leicesterin kokoonpanot

Guardiola saattaa myös laittaa kärkeen hyökkäävän keskikenttäpelaajan. Aguero ja Gabriel Jesus ovat sivussa vielä jokusen viikon.

Koronaviruskin on verottanut Cityn ryhmää. Laporte on ollut karanteenissa saatuaan viruksen, ja sama on tilanne Gundoganin kanssa.

Leicesterin loukkaantumistilanne ei ole juurikaan parempi. Ndidi ja Pereira ovat pitkäaikaisloukkaantuneet. Jonny Evansin pelikielto on ohi, ja se hieman helpottaa tilannetta.

Uusi mies Under ei ole vielä valmis kentälle, samaten Gray ja Benkovic lienevät vielä sivussa.

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Walker, Stones, Ake, Mendy; Fernandinho, Rodri; Foden, Mahrez, Sterling; De Bruyne

Leicesterin mahdollinen avaus: Schmeichel; Justin, Evans, Soyuncu, Castagne; Mendy; Perez, Praet, Maddison, Barnes; Vardy

Kova kerroin Vardylla

City on selvä suosikki. Kertoimet ovat Unibetilla 1.34 – 5.80 – 9.50. Jos kotijoukkue pelaa ilman kunnon kärkeä, niin tasoitusveto vieraille houkuttelee. Leicester +1.5 Unibetin kertoimella 1.96 on hyvä betsi.

Samaten vieraiden Vardyn avausmaali on hyvä veto. Kerroin on peräti 9.00. Jos Jamie Vardy saa tällaisen lukeman missä vain, niin kyllä se kannattaa napata.

Valioliigaa Unibetille!

Leicester +1.5 sekä Vardyn avausmaali, kertoimet 1.96 sekä 9.00.

Aseta vetosi