Lauantai 7.4.2018 Manchester City - Manchester United. Huima Manchesterin Derby lauantaina!

Miten City on toipunut Liverpoolin tyrmäyksestä? Derbypäivän yksi kohokohdista on tässä!

Valioliiga Manchesterin Derby klo 19:30 la 7.4.2018

Manchesterin derby osuu Manchester Citylle pahaan paikkaan. Manchesterin Derbyn ympärillä pelataan äärimmäisen tärkeät Mestarien liiga -pelit Liverpoolia vastaan. Mutta eihän City voi tätä ihan noin vain hävitä? Manchester Unitedille tämä alkaa olemaan jo viimeinen oljenkorsi tarrautua Valioliigamestaruuteen, vaikka käytännössä se on jo aikapäivää sitten luiskahtanut Citylle. Harmaita pilviä Cityn taivaalle toi Liverpoolille kärsitty 3-0 tappio Mestarien liigan edellisessä ottelussa, miten taivaansiniset ovat tähän matsiin toipuneet?

Viikolla saatiin myös ikäviä uutisia:

Manchester Unitedia kiinnostaa erityisesti rakkaan naapurivihollisen lyöminen ja kyllähän punaisten parissa hierotaan hanskoja yhteen otteluruuhkassa. Unitedin ulostautuminen Mestarien liigasta tapahtui jo aikaisemmin, joten se pääsee latautumaan tähän koko arsenalillaan. On mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla Pep Guardiola peliin lähtee, edellinen Valioliigapeli pelattiin tällä miehistöllä:

Man City, 3-5-2

Ederson – Laporte, Kompany, Otamendi – Sane, Silva, Fernandinho, Bruyne, Walker – Sterling, Jesus

Tuleeko lepuutuksia keskiviikon Liverpool-pelin jälkeen, seuraava ja ratkaiseva Mestarien liigan peli on kuitenkin jo tulevana tiistaina. Manchester Unitedin edellinen peli meni tällä kokoonpanolla, tästä nyt ainakin se runko löytyy tähän peliin:

Man Utd, 4-2-3-1

De Gea – Young, Lindelöf, Smalling, Valencia – Matic, Pogba – Sanchez, Lingard, Mata – Lukaku

Manchester City – Manchester United kertoimet ja vedonlyönti

Ei otteluruuhka tätä Manchesterin Derby -tapahtumaa millään tavalla himmennä, päinvastoin. City on pelissä väsyneempi, se taas tasoittaa mukavasti puntteja tähän peliin. Laittaako vedot Unitedille vai Citylle, kas siinäpä kysymys.

Viimeiset 10 peliä Cityn kotikentällä ovat tuottaneet tasan 20 maalia ja peräti seitsemässä pelissä jompikumpi on jäänyt kokonaan ilman maaleja. Mahtuu joukkoon jopa pari 0-0 peliäkin. Turvallinen lähtökohta peliin voisikin olla tulosvedossa nollat tai ykköset molemmille, toki sitten suosikille eli Citylle siihen vielä kakkosta kehiin.

Kannattaa tarkkailla ennen ottelua Cityn kokoonpanoa, Pep Guardiola ei välttämättä laita kaikkia munia samaan koriin vaikka pääsiäisestä onkin jo viikko. Osa pelaajista saattaa saada lepoa penkkikomennuksen muodossa, osa pelaa vaikka pelasi keskiviikkona ja pelaa myös tiistaina. Unitediltä Lukakulta odotetaan taas paljon, samoin Alexis Sanchezilta. Olisiko siinä potentiaalisimmat maalisepot vierailta?

Siitä vähän hypen nostatusta tähän Manchesterin Derbyyn:

Viimeiset 10 peliä Cityn kotikentällä ovat tuottaneet tasan 20 maalia ja peräti seitsemässä pelissä jompikumpi on jäänyt kokonaan ilman maaleja. Mahtuu joukkoon jopa pari 0-0 peliäkin.

Aseta vetosi