Valioliiga: Manchester City - Norwich 26.7.2020 klo 18.00 Vihje ja kertoimet

Norwichin vihoviimeinen Valioliigan matsi tällä erää. Pelaako Pukki ensi kaudella Valioliigaa, se on sitten toinen kysymys?
Manchester City - Norwich
Heinäkuu 26,2020
18:00

Valioliiga: Manchester City – Norwich

Etihad, Manchester, Englanti

Pitkävetokertoimet (Rabona) 1.10 – 13.00 – 25.00

Valioliigakin sitten saadaan kunnialla pakettiin. Liverpool sai omansa. Norwich pelaa viimeisellä kierroksella vieraissa Manchester Cityä vastaan. Ottelu taitaa olla hyvin pitkään aikaan Norwichin viimeinen pääsarjassa. Joukkueen kupla puhkesi nopeasti, ja kestää varmaan aikansa ennen kuin se pääsee uuteen nousuun.

Norwichin tämän kauden onnistujat ostetaan varmasti suurempiin seuroihin. Emi Buendiaa ollaan kyselty aina Atletico Madridia myöten. Todd Cantwell on nuori lupaus, joka tuskin haluaa palata pelaamaan Championshipiin, kun Valioliigastakin varmasti löytyisi ottajia. Ja tietenkin Teemu Pukki, mitä tekee Suomen maajoukkueen ykköskärki? Pukki on jo 30-vuotias, tämä olisi hänelle viimeinen mahdollisuus tehdä iso sopimus, pelata pari vuotta vielä huippufutista ennen kuin jalat jo hidastuvat liiaksi.

Ei olisi ollenkaan mahdotonta, että Pukin kaupoista olisi jo sovittu. Hän on istunut penkillä viime viikot, ja vaikea siihen on keksiä syytä, ei Norwichin peli ole sujunut sen paremmin ilman Pukkia.

Norwich on ollut viime viikkoina umpisurkea. Se hävisi jokaisen liigamatsin koronabreikin jälkeen. Sillä olisi ollut kesäkuussa vielä hyvät mahdollisuudet aloittaa loppukiri, mutta joukkueessa ei tapahtunut yhtään mitään muutosta, samaa synkkyyttä kuin koko kevät.

Viime matsi meni pieleen

Norwichin viimeinen kotiottelu oli jo putoamisen kannalta merkityksetön, mutta olisi luullut, että se olisi saanut Burnleytä vastaan aikaiseksi edes kelvollisen pelin. Mutta ei, ensimmäisellä jaksolla kaksi punaista korttia ja 0-2 neniin.

Nyt viimeisellä kierroksella Norwichilla ei kyllä ole mitään muuta syytä astella Etihadin kentälle kuin velvollisuus. Burnley -matsi oli niin heikko, että manageri Farke voisi aivan hyvi vaihtaa koko aloituskokoonpano uusiksi. Siinä saisi Pukkikin taas pitkästä aikaa peliminuutteja.

Manchester Cityn loppukausi on mennyt niin, että kentällä on tullut enemmän pettymyksiä, mutta kabineteissa voittoja. Se toki oli selvää, että Liverpoolin etumatkaa Valioliigan kärjessä Man City ei saa kiinni, mutta putoaminen FA Cupin finaalista Arsenalille oli paha pettymys.

Cityn voitto on koronatauon jälkeen ollut se, että Huippu-urheilun kansainvälinen tuomioistuin CAS kumosi UEFA:n Citylle antaman pelikiellon. Ennen koronataukoa tilanne oli se, että Cityltä jäisivät ensi kaudella Mestareiden liigan pelit väliin, ja se olisi ollut jossain määrin katastofi.

Citylle reilu voitto

City on hyvissä asemissa elokuun Mestareiden liigaan. Se johtaa pudotuspeleissä Real Madridia 2-1. Mestareiden liiga on varmasti ollut Citylle kauden ykköstavoite. Joukkue on Pep Guardiolan kanssa voittanut kaiken muun paitsi UEFA:n ykkösturnauksen. Eikä City ole Mestareiden liigassa koskaan päässyt pitemmälle kuin semifinaaliin, jossa se pelasi alkuvuodesta 2016.

Joukkueiden kokoonpanoista on merkitysettömässä viimeisessä ottelussa paha sanoa mitään. Ehkä Farke antaa kakkosmiehille peliaikaa? Ehkä Guardiola tekee saman?

Vetomarkkinoilla peli on selvä, Rabonan kertoimet otteluun ovat 1.10 – 13.00 – 25.00, ja kaipa se on kohdillaan. Viimeisellä kierroksella on ollut tapana tehdä paljon maaleja, tässä matsissa tämä vain taitaa koskea pelkästään kotijoukkuetta. Man City yli 3.5 maalia Rabonan kertoimella 1.94 kelpaa hyvin pelilapulle. Tässä ottelussa pelataan yhtä maalia.

Man Cityn mahdollinen avaus: Ederson, Walker, Garcia, Laporte, Cancelo, Rodri, Mahrez, Foden, D. Silva, Gabriel Jesus, B. Silva

Norwichin mahdollinen avaus: Krul, Lewis, Klose, Godfrey, Aarons, Vrancic, tettey, Hernandez, Stiepermann, Rupp, Pukki

Valioliigan viimeinen kierros Rabonalle

Man City yli 3.5 maalia, kerroin Rabonalla on 1.94.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä