Valioliiga: Manchester United - Chelsea 24.10.2020 klo 19.30, avausmaali Rashford!

Manchester United on hävinnyt liigakauden kummatkin kotimatsit. Viikolla se oli hyvä Mestareiden liigassa Pariisissa.
Manchester United - Chelsea
Lokakuu 24,2020
19:30

Valioliiga: Manchester United – Chelsea

Old Trafford, Manchester, UK

Kertoimet (Unibet): 2.48 – 3.60 – 2.88

Suurseurat Manchester United ja Chelsea eivät ole Valioliigassa kärjen vauhdissa. Nousu olisi hyvä aloittaa pikapuolin, muuten kärki karkaa liian kauas.

Manchester Unitedin saldo on nyt 2-0-2, Chelsean taas 2-2-1.

Manchester United on hävinnyt kauden kummatkin kotiottelunsa. Ensin Crystal Palace kävi Old Traffordilla voittamassa 3-1 ja Tottenham myöhemmin peräti 6-1. Vain kerran aiemmin koko Manchester Unitedin seurahistoriassa joukkue on hävinnyt kauden kolme ensimmäistä kotiottelua, ja se oli syksyllä 1930. Edellisen kerran Man United on ylipäänsä hävinnyt kolme liigamatsia peräkkäin kotikentällä vuonna 1979.

Viime liigamatsissaan Man United voitti vieraissa Newcastlen 4-1. Ole Gunnar Solskjaer on jo Betssonin ”Seuraavaksi potkut saava manageri2 -listalla kolmantena.

Solskjaerin asemaa varmasti helpotti se, että viikolla United kävi Mestareiden liigassa Pariisissa onnistuneella ryöstöretkellä. PSG meni nurin 2-1.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Chelsean perä vuotaa

Chelsean tappio Valioliigassa on kotikentältä Liverpoolia vastaan. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, parhaimmillaan Pool on maanosan ehkä paras joukkue.

Chelsean puolustus on ollut ongelma. Joukkueen edellinen kotiottelu liigassa oli 3-3 tasapeli Southamptonin kanssa. Viimeksi Chelsea pelasi Mestareiden liigaa ja siinä peräpää piti. Kotiottelu Sevillaa vastaan päättyi maalittomana.

Chelsean puolustuksen ongelmat eivät ole uusi juttu. Vaikka Chelsea on suurseura, niin se on silti päästänyt eniten maaleja Valioliigan vierasmatseissa, jos lasketaan yhteen kaikki pelit viime kauden alusta. Chelsean manageri Frank Lampard aloitti viime kaudella, joten kyllä ongelma häneen osuu. Lampardin aikana Chelsea on kaikissa otteluissa kotona ja vieraissa päästänyt noin 1.5 maalia per matsi. Se on Chelsean managerihistorian kehnoin lukema. Lampard ei saa puolustusta kasaan, hän on vahvasti hyökkäyksen erikoismies.

Man Unitedin ja Chelsean kokoonpanot

Manchester United pelasi Pariisissa ilman kapteeniaan Harry Maguirea sekä myös ilman Maguiren varamiestä Eric Baillya. Bailly on sivussa vielä pitkään, mutta Maguire voisi olla pelikunnossa. Axel Tuanzebe pelasi PSG:tä vastaan hyvin, se oli miehen ensimmäinen matsi kymmeneen kuukauteen. Solskjaerilla voi tässä olla valinnan paikka, Maguire ei ole ollut tällä kaudella ollenkaan hyvä.

Unitedin Martial on pelikiellossa, ja voisi olla, että uusi mies Edinson Cavani tulisi nyt avaukseen.

Greenwoodkin voisi olla mukana. Solskjaer on väittänyt, että Greenwood on ollut sivussa loukkaantumisen vuoksi. Huhut ovat kertoneet, että syy on ollut kurinpidollinen.

Lingard on ottelusta sivussa, ja ilmeisesti jo entinen suuruus Pogba lienee penkkimies.

Chelsealla on koko ryhmä pelikunnossa. Ziyech voisi olla ensimmäistä kertaa nyt avauksessa.

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: De Gea; Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani

Chelsean mahdollinen avaus: Mendy; James, Silva, Zouma, Chilwell; Jorginho, Kante; Mount, Havertz, Pulisic; Werner

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.48 – 3.60 – 2.88. Nämä lienevät suurin piirtein kohdallaan. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.63, ja sekin taitaa olla juuri näin.

Marcus Rashfordilla menee hyvin, hän on osunut kahdessa viime matsissa. Rashfordin kerroin ensimmäisen maalintekijäksi on 7.00 ja sitä voi pelata. Jos Cavani on kärjessä, niin vaikea nähdä, että heti ensimmäisessä matsissa hän olisi huippuiskussa. Fernandes laukoo Unitedin rankkarit, mutta muuten Rashford on vaarallisempi.

Chelsean Wernerin kerroin samassa listassa on 6.50, mutta jos United nyt pelaisi vihdoin hyvän matsin Old Traffordillakin.

Rashford -betsi Unibetille

Marcus Rashford, avausmaali, kerroin 7.00.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt