Sunnuntai 25.2. huippumatsi United - Chelsea. Tasapeliä vai kotivoittoa kupongille?

Sunnuntain kärkipelissä taitaa riittää sähinää ja rähinää. Kummalle betsit?

Sunnuntaina Valioliigassa herkkumatsi Manchester United – Chelsea. Kummallakin on toistaiseksi pullat ihan kivasti uunissa niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassa, mutta asiat voivat olla aika lailla toisin maaliskuun puolenvälin paikkeilla. Vaikka mestaruushaaveet taitavat tällä kaudella olla aika utopiaa kummassakin liigassa, tässä tullaan varmasti näkemään tiukka taisto ns. ”kuuden pinnan pelissä”.

Sunnuntai-iltapäivään on siis luvassa melkoinen herkkupala. Chelsea ei viime aikoina ole Old Traffordilla juhlinut ja koko kauden ajan molempien peliä on vaivannut lievä yskiminen. Molemmilta odotettiin jopa enemmän mitä tähän asti on nähty. Molemmat joukkueet löytyvät toki sieltä neljän parhaan joukosta, mutta Manchester City on melkeinpä käytännössä karannut molemmilta.

Määrääkö Pogba ottelussa kaapin paikan?

Se ei himmennä tämän ottelun merkitystä yhtään ja titaanien taisto on tästäkin odotettavissa. Jose Mourinhon Manchester United ja Antonio Conten Chelsea pistävät kentälle parhaat mahdolliset pelaajat ja kokoonpanot voisivat olla jotakuinkin tätä luokkaa:

Manchester Unitedin 3-4-1-2 ennakoituna:

Gea – Jones, Smalling, Bailly – Young, Pogba, Matic, Valencia – Lingard – Lukaku, Sanchez

Chelsean 3-4-2-1 kokoonpano ennakoituna:

Courtois – Cahill, Christensen, Azpilicueta – Alonso, Fabregas, Kante, Moses – Hazard, Willian – Morata

Kertoimet Manchester Unitedille

Unibet antaa otteluun pitkävetokertoimet 2.33 – 3.25 – 3.47, joten aika selkeä ennakkosuosikki kotijoukkue on. Sitä tukee myös se, että 13 kotimatsissa se ei ole hävinnyt kuin kerran ja pelannut pari kertaa tasan. Päästettyjä maaleja sillä on vain käsittämättömät viisi kappaletta. Tämä tietää sitä että todennäköisesti taas puolustuksen kautta peliin lähtevä Chelsea tuskin tulee yhtä maalia enempää tekemään.

Unibet tarjoaa pelaajilleen erinomaiset bonukset ja Veikkaussivut.comin kautta uusille pelaajille on tarjolla ylimääräistä hunajaa. Normaalien ensitallettajan bonusten lisäksi pelaajille on tarjolla ensimmäinen veto riskittömänä jopa 100 euroon saakka. Voit siis vaikkapa vetäistä tässä ottelussa hieman isommalla riskillä betsin ja onnittelut jos veto osuu ja onnittelut jos veto ei osu. Kummassakin tapauksessa saat pelitilille rahaa.

Tekeekö Lukaku ”isoa” joukkuetta vastaan maalin ja miten se Alexis Sanches – Romelu Lukaku yhteistyö oikein toimii? Manchester United on tässä suosikki, joten kyllä täälläkin betsit menevät kotijoukkueelle, sen verran nihkeästi Chelsea on täällä aikaisempina vuosina esiintynyt. Korkeintaan tasapeliä…

Hyvää pohdintaa pelistä:

Tekeekö Lukaku ”isoa” joukkuetta vastaan maalin ja miten se Alexis Sanches – Romelu Lukaku yhteistyö oikein toimii? Manchester United on tässä suosikki, joten kyllä täälläkin betsit menevät kotijoukkueelle, sen verran nihkeästi Chelsea on täällä aikaisempina vuosina esiintynyt. Korkeintaan tasapeliä…

Aseta vetosi