Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace 19.9.2020 kello 17:30

Valioliigassa lauantaina mainio ottelu kun Manchester United kohtaa Crystal Palacen. Onko United heti mestaruusvireessä? Ketkä tekevät ottelun maalit?
Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace
Syyskuu 19,2020
17:30

Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace

  • Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.33 – 5.40 – 9.80
  • TV:  Vsport ja Viaplay!

Manchester United aloittaa Valioliigan vasta toiselta kierrokselta, Crystal Palace sai kauden auki jo viime viikonloppuna. Kertoimet peliin ovat melkoisesti kallellaan Manchester Unitedille ja siltä odotetaankin nyt mukavaa ryöpytystä tässä pelissä.

Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace

Otteluun on tarjolla jälleen hurjia määriä erilaisia vedonlyöntikohteita ja tämäkin ottelu, ihan kuten viikonlopun kaikki muutkin ottelut tulevat suorina lähetyksinä Vsport ja Viaplay -kanavilla.

Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace aikaisemmat pelit

Valioliigassa joukkueet eivät kovin montaa kertaa ole 2000 luvulla kohdanneet, viime kaudella pelattiin ensin 1-1 tasapeli Wolvesin kotona ja sen jälkeen heinäkuun 2020 alussa 1-0 Sheffield oli parempi. Olisiko tuossa jopa tähän matsiin ennustetta? Molemmat osaa tarvittaessa puolustaa mainiosti, mutta Wolvesin hyökkäyskalusto on parhaimmillaan todella tehokas. Onko se sitä jo ensimmäisessä pelissä?

Unibet tarjoaa peliin valmiita komboja tähän tapaan:

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Unibet antaa myös itse rakentaa omia komboja. Esimerkiksi näin:

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace kokoonpanot

Manchester United pääsi vielä huilaamaan pitkäksi venyneen edelliskauden takia ensimmäisellä kierroksella. United on tehdyt muutamia mainioita hankintoja tälle kaudella ja lisää lienee tulossa. Tässä kokoonpano jolla joukkue pelasi Sevillaa vastaan Eurooppaliigassa elokuun puolessa välissä:

de Gea – Williams, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred – Rashford, Pogba, Fernandes, Greenwood – Martial.

Crystal Palace pelasi tällä kokoonpanolla Southamptonia vastaan, tuossa ottelussa se voitti kotonaan Southamptonin 1-0. Tiistaina joukkue pelasi Liigacupin ottelussa Bournemouthia vastaan ja hävisi tuon rankkareiden jälkeen.

Guaita – Mitchell, Dann, Koyate, Ward – Schlupp, McCarthy, McArthur, Townsend – Ayew, Zaha

Muista myös mahtavat Fantasy Premier League -pelit näiltä pelifirmoilta. Joko on oma joukkue kasassa?

 

Nähdäänkö tässä matsissa jotain samanlaista?

Martial, Fernandes...

Manchester United on ottelun iso suosikki ja maalinteosta paineet ovat nyt joukkueen viime kauden tehomiehillä. Kumpi tekee maalin vai onnistuvatko molemmat?

Aseta vetosi