Lauantai 10.3. Pystyykö Liverpool päihittämään Manchester Unitedin Old Traffordilla?

Valioliigalauantai laitetaan käyntiin huippumatsilla kun Liverpool saapuu Manchester Unitedin vieraaksi.

Lauantain kärkeen nähdään Valioliigan todellinen kärkikamppailu kun Mestarien liigassakin rouhivat Manchester United ja Liverpool kohtaavat. Vedonlyöntikertoimet tähän matsiin ovat todella tasan, joten onko se sitten pelkkää tasapeliä kupongille? Old Trafford ei ole ollut Liverpoolille mikään runsauden sarvi pisteiden suhteen, mutta millä keinoilla United tyrehdyttää Poolin maalinteon?

Liverpoolilla on lisäksi rasitteena viikolta Mestarien liigan matsi Portoa vastaan, tosin sen se pystyi pelaamaan puolivaloilla ensimmäisen osaottelun rökityksen jälkeen. Manchester Unitedin oma Chämppäripeli on vasta ensi viikolla, mutta siinä Unitedin ei tarvitse laittaa ihan täysiä peliin vieraspelin mentyä ns. putkeen.

Kokoonpanot otteluun tulevat olemaan varmasti parhaat mitä joukkueet jalkeille saavat, onhan kyseessä yksi Valioliigan ns. legendamatseista. Tällä kokoonpanolla United lähti Crystal Palacea vastaan, ehkä tästä kokoonpanosta ainakin se runko löytyy tähän peliin:

De Gea – Young, Lindelöf, Smalling, Valencia – Pogba, Matic, McTominay – Sanchez, Lukaku, Lingard

Liverpoolin kokoonpano Newcastlea vastaan näytti puolestaan tältä:

Karius – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Can, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Mane, Firmino, Salah

Manchester United – Liverpool, maalirikas mässäily?

Tulosvedon vetäjät voivat olla tämän matsin kanssa hieman ihmeissään, sillä Liverpool on viime aikoina tehnyt maaleja oikein urakalla, melkein kolmen maalin keskiarvolla per peli. Manchester United on puolestaan päästänyt alle 0,5 maalia kotipeleissään. Liverpoolin kärkikolmikon Mane – Firmino – Salah metkut tiedetään ja välttämättä Unitedin puolustus ei niitä kaikkia pysty stoppaamaan.

1-1 on tulosvetoon varmasti oivallinen lähtökohta, mutta pitää nyt muistaa että Old Trafford on perinteisesti ollut Liverpoolille todella paha paikka pelata. United on hallinnut pelejä täällä viime aikoina, mutta kaikki putkethan on tehty päättymään joskus. Jos 1-1 on tulosvedon lähtökohta, niin kyllä siihen kylkeen voi laittaa 2-1 ja 1-2 tuloksia. Lauantain iltapäivän pelinä pelattava peli on taatusti viihteellinen peli ja taistelu ainakin Valioliigan kakkospaikasta käy kovana.

Liverpool pelasi varsin nihkeän Mestarien liigan toisen osaottelun, mutta varsinaisesti mitään tarvetta ei kukkoilulle ollutkaan. Liverpoolin 0-0 ja Unitedin tuleva Mestarien liigan peli tietää hyvää tätä peliä ajatellen.

Manchester United on tehnyt maalin jos toisenkin lisäajalla, viimeisin nyt Crystal Palacea vastaan. Tässä muutamat hienoimmat ratkaisut. Lisäaika = Until we Score!

Manchester United on tehnyt maalin jos toisenkin lisäajalla, viimeisin nyt Crystal Palacea vastaan. Tässä muutamat hienoimmat ratkaisut. Lisäaika = Until we Score!

Aseta vetosi