Manchesterin Derby sunnuntaina 10.12.2017. Kumpi vie megaottelun nimiinsä?

City ei ole onnistunut pitkään aikaan maalinteossa Unitedia vastaan, onnistuuko nyt?

Sunnuntaina pelataan ottelu, jota kaikki Valioliigan fanit ovat taatusti jollain tasolla odottaneet. Manchesterin Derby kerää jalkapallon ystävät ruutujen ääreen, onhan kyseessä yksi legendaarisimmista peleistä. Ottelun vedonlyöntikertoimet ennakoivat Cityn voittoa, mutta kaupunki voi olla tämän ottelun jälkeen punainenkin.

Jos nyt ei jostain syystä ole Unitbetillä pelitiliä, se kannattaa hoitaa ennen tätä ottelua hallintaan. 40 euron talletuksella saa peräti 120 euroa pelitilille, joten talletuksen triplaus on erinomainen tarjous juuri ennen Manchesterin Derbyä.

Itse otteluun lähdetään varsin mielenkiintoisista asetelmista, sillä United on pelannut seitsemän kotiottelua tällä kaudella ilman tappioita ja City puolestaan seitsemän vierasottelua ilman tappioita. Maalierot ovat molemmilla runsaasti plussalla ja vastustaja ei ole montaa maalia päässyt tuikkaamaan maalin perille. Miten tässä ottelussa kun Manchester Derby pelataan sunnuntaina 10.12.2017 kello 18:30 alkaen?

Upea tapahtuma jälleen tulossa, aiotko katsoa livenä?

Molemmat pelasivat viikolla viimeiset Mestarien liigan alkusarjan pelinsä, United poimi CSKA Moskovaa vastaan tarvittavan 2-1 voiton, City puolestaan kärsi tappion Shaktar Donetskille samoin lukemin. Molemmat jatkavat Mestarien liigan jatkopeleihin ja kummallakin taisi olla jo derby mielessä viikon peleissä.

Manchester United – Manchester City kokoonpanoja

Molemmilta on muutamia miehiä sivussa varmuudella ja sitten on näitä epävarmuustekijöitä. Isommat kärsimykset ovat Manchester Unitedilla, porukkaa on lasaretissa ja toipumassa enemmän ja vähemmän. Paul Pogban punainen kortti voi olla jopa ratkaiseva tämän ottelun kannalta. Tässä ennakoidut pelaajistot jotka saatetaan nähdä sunnuntain iltapelissä kentällä:

Manchester United

De Gea – Rojo, Smalling, Jones – Young, Herrera, Matic, Valencia – Lingard – Lukaku, Martial

Manchester City:

Ederson – Delph, Otamendi, Kompany, Walker – Silva, Fernandinho, Bruyne – Sanë, Agüero, Sterling

Manchesterin Derbystä on tarjolla valtavasti erilaista vedonlyöntiä jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä, onhan kyse yhdestä isoimmasta Valioliigan ja koko jalkapallokauden ottelusta. Kummalle sinun betsisi menevät tässä ottelussa?

Star Wars tulee ensi-iltaan vasta 13.12., mutta kyllähän tässäkin samoja aineksia on varsinaiselle tähtien sodalle, vai mitä?

Manchesterin Derbystä on tarjolla valtavasti erilaista vedonlyöntiä jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä, onhan kyse yhdestä isoimmasta Valioliigan ja koko jalkapallokauden ottelusta. Kummalle sinun betsisi menevät tässä ottelussa? Star Wars tulee ensi-iltaan vasta 13.12., mutta kyllähän tässäkin samoja aineksia on varsinaiselle tähtien sodalle, vai mitä?

Aseta vetosi