Valioliiga: Manchester United - Norwich 11.1.2020, United ei voi mokata!

Manchester Unitedin kausi on mennyt melkoisesti penkin alle, mutta ei se Norwichillakaan hurraa-huutoja aiheuta. Jos United tämän häviää niin valmentaja lähtee ja Pocchettino tilalle? Miten käy? Betsaa!
Valioliiga: Manchester United - Norwich
tammikuu 11,2019
17:00

Valioliiga: Manchester United – Norwich, OGS:n viimeinen peli Unitedin peräsimessä?

Mitä saadaan kun Valioliigan heikoin vierailijajoukkue vierailee yhdellä liigan pahimmista vieraskentistä? No se nähdään kun Manchester Unitedin vieraaksi saapuu Teemu Pukki ja Norwich! Unitedin kausi on ollut melkoista taapertamista, mutta ainakaan valmentajalla ei ole varaa taapertaa tässä ottelussa. Jos Norwich nappaa jollain ilveellä edes pinnankin kotimatkalle, taitaa OGS saada nappulakenkää takalistoonsa. Viikolla kärsitty Manchesterin Derbyn tappio Citylle laski jälleen osakkeita entisestään, taitaa olla Molden enkelillä jo eväät syöty? Joko Mauricio Pocchettino nähdään ManU-ruorissa ensi viikon alussa?

Ottelun peruskertoimet lupailevat Unitedille kolmea pistettä, toki ottelu pitää pelata ensin alta pois. Unibet antaa tähän otteluun peruskertoimet 1.30 – 5.65 – 11.00, mutta ehkä tasoitusvedosta löytyisi tähän se paras ja osuvin kerroin? Mitä siellä laitetaan lapulle? Tasoitusvedon kanssa kannattaa aina olla hieman varuillaan, sillä alkutilanne 0-2 ja ykkösmerkki tarkoittaa toteutuessaan jo kotijoukkueen kolmen maalin voittoa. Mutta onko tämä se peli jossa ryöpsähtää? Norwich on ollut Valioliigan heikoin vierasjengi…

  • Alkutilanne 0-1, United – Norwich 1.77 – 3.90 – 3.65
  • Alkutilanne 0-2, United – Norwich 3.05 – 4.10 – 1.91
  • Alkutilanne 0-3, United – Norwich 6.00 – 5.60 – 1.32
  • Alkutilanne 0-4, United – Norwich 12.50 – 9.50 – 1.11
  • Alkutilanne 0-5, United – Norwich 29.00 – 18.00 – 1.02

Veikkaus: United hoitaa sittenkin homman?

United pelasi tällä kokoonpanolla Manchester Cityä vastaan. Muutoksia tulee, se on varma. Mutta minkälaisia?

De Gea – Williams, Jones, Lindelöf, Wan-Bissaka – Pereira, Fred – Rashford, Lingard, James – Greenwood

Teemu Pukki ei pelannut viime viikonloppuna FA Cupin matsissa, mennäänkö nyt samalla kokoonpanolla millä pelattiin edellinen Valioliigapeli?

Krul – Byram, Hanley, Zimmermann, Aarons – Vranic, Tettey – Cantwell, McLean, Buendia – Pukki

Mielenkiintoinen fakta on se, että kun joukkueet viimeksi kohtasivat Old Traffordilla vuoden 2015 lopulla, Norwich vei pisteet 1-2 lukemin. Onko tässä tulossa sama sensaatio? Joukkueet kohtasivat jo Norwichin kotona tällä kaudella, tuossa matsissa Manchester United oli vahvempi lukemin 3-1. Samoja lukemia otetaan vastaan tässä pelissä? Pukki voi tehdä tuon yhden, mutta Unitedille kolme?

Pukilla vaivoja?

Manchester United - Norwich

Valioliigan heikoin vierailija vastaan kompuroiva Manchester United. Kertoimet ovat kotijengille, monellako maalilla laitetaan voittoa Unitedille?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja